Melegimveben Duyguynrky böbreğimde büyüme var zaten canım idrar tam çıkmıyor böbrekte kalıyormuş bugün ultrason çekilecek
Melegimveben Duyguynrky canım 2 litreden fazla içemiyorum böbrekte büyüme var içerde idrar birikiyor hepsi çıkmıyor
Melegimveben Anneyim57 canım böbrekte büyüme var içerde idrar kalıyor çıkmıyor 2 den fazla içinde hem çıkmıyor hemde böbrek dahada büyüyor 😶
Melegimveben Rasev bugün gidicem canım zaten böbreğe bakılcak sonuçları aldıktan sonra kendi doktoruma geçicem
eCeCik Melegimveben kanamanız olabilir bence doktora gidin. İdrarımda kan çıktı benimde doktor kum döküyorsun demişti
Melegimveben Rasev Babyboymom Ruken123 Keliree kızlar gittim doktora böbreğimde kanama varmış kum döküyormuşum
Ruken123 Duyguynrky Anladım canım bendede öyle oluyordu pamuk şeker yemiştim ondanmış meğer Allahım şifa versin hepimize🙏🏻
Keliree Melegimveben Aynısı bende 33 haftalıkken oldu resmen turuncuydu rengi su çok içiyordum doktora gittim idrar tahlili yaptı idrarda enfeksiyon cıktı antibiyotik verdi 2 günde normale döndü ama ilacı 1 hafta kullanmamı söyledi.
Babyboymom Melegimveben bak ben dedim sana. Ama iltihap olmasın yeterki doktorla iletişimde ol hep birde bool su iç