Melegimveben Kızlar koyu turuncu kırmızıya yakın idrar geliyor böbrek büyümesi var bende böbrekte idrar kalıyormuş bugün böbrek ağrım yok acaba o mu çıktı diyorum 6 aylık hamileyim
Melegimveben Semos55 hayır doktorum yazmamıştı geçen hafta munorol şase mi öyle bi toz antibiyotik içtim sonra bişey yazmadı böbreğinde idrar kalıyor böbrek büyümesi var haftaya gel bakılsın stent takılcak büyük ihtimalle demişti
Duyguynrky Melegimveben enfeksiyondur 2 lt su yetmez aslında biraz daha içmen lazım 🙄 ben 4 tl ye yakın içiyorum eritrosit lökosit 24-25 ama ağrım sızım yok idrar rengim normal diye ilaç kullanmıyorum. Dikkat etmek lazım böbrek önemli
Semos55 Melegimveben ha anladım bendede war bobrek buyumesı Ama bırsey takılacak falan demedı doktor Belkı hatrlamıstrsın benı hala cekerım agrısını bazı geceleri 😣 bende bı enfeksyon ılacı ıctım ıdrarım turuncuydu Kırmızıya yakın turuncu ondan sormustum😌
AdaninAnnesi Melegimveben her gittiğinizde öyle mi rengi bu arada bende kum çıktı ondan diye düşündüm
Ruken123 Melegimveben pamuk şeker yedinizmi bendede öyleydi pamuk şeker yediğim için turuncuyla pembe arası geliyormuş
Melegimveben Edayekta haftasonu gitmiştim tahlil yapıldı sonuç ne zaman çıkar dedim bilmiyorum diyolar gece 3 ten sabah 6 ya kadar hastanede ağrıdan kıvrandım hiç bişey yapmadılar yarın kendi doktoruma gidcem
Semos55 Melegimveben o ıdrar enfeksyonundan falanda oluyo canımbenım hıc kafana takma Illakı Kımse sapasaglam olmuyo hepımız bırsey cekıyoruz😅 Allah yardımcın olsun canımbenımm🙏 Buna sukur Rabbım kaldramıcagmz acı yasatmasın🙏😘😘❤
Duyguynrky Ruken123 böbrek büyümesi varmış hafif ağrıda varmış gıda ile ilgili olacağını sanmıyorum. Gece sususz kaldığı için böbrek az çalışıyor sabah idrarda sıkıntı yaşıyor.
Zeynepci012 Ruken123 merhaba benimde idrarım turuncu geliyor ben lezo içiyorum 2 gündür acaba o yüzden olabilir mi