ESMAARAS Esraserttag benımde 15 canım uyuyamıyom artık heycandan Rabbım nekadar buyuk ki bıze mucize nasıp edıyo bırbırımıze katalım dualarımıza dogumumuz kolay gecer ınsallahhhh
ESMAARAS S-U ayyyy ne guzwl az kalmıs nasıl heycanlısındır rabbım dogumunu kolay etsın ınsallahhhhhhh
S-U ESMAARAS evet aşırı heyecanlıyım hemde son günleri saymak müthiş heyecan verici son gece mi düşünemiyorum 👶🏻💙
gamzelim2234 @ESMAARAS son 25 ama regli gibi ağrılarım çoğaldı sanki daha erken gelicekmiş gibi zaten haftamızda önde gidiyor bakalım heyecandan geceleri uykularım kaçıyor 😁
Baharata ESMAARAS son 8 zaman durmuş gibi hissediyorum ağzımdan dualar hiç eksik olmuyo Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza🤲🏻💙
Yeniay Japonica ayy benimde 5 Ocak sabah saatlerinde olucak inşallah Allah yardımcımiz olsun inşallah sağlıcakla ve ağrısız kolay bir doğum olur hepimiz için 🤲❣️🤲
Mhmtaff ESMAARAS bizde son 9 uygulamaya göre yarın doktora gidicem sezeryan olucam daha gün almadım bakalım ne diyecek allahım hepimizi hayırlısıyla kurtarsın inş sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
Miroley Son 25 bizimde 👣🤰🏻 ama bugün regl ağrısı gibi ağrım var bakalım ne zaman gelmek ister küçük hanım ☺️🥰
Zehrayildiiz ESMAARAS İlk gebeliğim, atarsa 4🤩 Heyecanlı, mutlu ve çok endişeliyim😏 Neyle karşılacağımı bilmiyorum🤧 Korkularımı kendi çapımda yenmeye çalışıyorum🥺 Birbirimizi motive edelim🤓
Zehrayildiiz ESMAARAS önceliğim normal doğum ama Allah neyi nasip ederse doktorum net bir şey söylemedi 😏
Asem60 Yalancı sancılar arttı hangisi gerçek bilemiyorum böyle böyle heralde sancılı evde çekicem üstelik 2 . Doğumum 🤣🤣