ESMAARAS Heycanlı siniz bılıyorum anneler bırbırımıze dualar edelım nolur dogumumuz guzel gecsın dıye gun sayıyoruz dua lazım :)
Astadavistabeybi ESMAARAS son 8 🙏🌸kim doğuma girerse diğer gebelere dua etsin 🥰🥰rabbim hepimizi sağlıcakla evlatlarımıza kavuştursun
gamzetahsin ESMAARAS son 18 bizimde hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz insallah az sancili ve rahat bir dogum olsun hepimiznki😊
Alfabetaa ESMAARAS son 27 ama ara ara hepp agrılarım oluyor belimde bacaklarımda sanki regl olcakmış gibii acaba doğum yaklaştı mı ne 27 günden önce gelcek sanki🙊
ESMAARAS Me_likeee benımde 15 canım benım cok heycanlıyım hamıle lohusa duası kabul olur derler nolur dualarınızda eksık etmeyelim bırbımıze guc olalım
ESMAARAS Astadavistabeybi cok dogru bıtanem bırbırımıze guc olalım lohusaların hamılelerın duası kabul olur derler
Yeniay Astadavistabeybi sizlerde bana dua edin lütfen çok korkuyorum çok heyecanlıyım yarın covit testim var salı da doğum 🤲❣️❣️❣️
ESMAARAS Esraserttag benımde 15 canım uyuyamıyom artık heycandan Rabbım nekadar buyuk ki bıze mucize nasıp edıyo bırbırımıze katalım dualarımıza dogumumuz kolay gecer ınsallahhhh
Fazis Rabbim tek avazda sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı son 14 kaldı benimde heyecanla bekliyoruz 🥰
ESMAARAS S-U ayyyy ne guzwl az kalmıs nasıl heycanlısındır rabbım dogumunu kolay etsın ınsallahhhhhhh
S-U ESMAARAS evet aşırı heyecanlıyım hemde son günleri saymak müthiş heyecan verici son gece mi düşünemiyorum 👶🏻💙