gamzelim2234 @ESMAARAS son 25 ama regli gibi ağrılarım çoğaldı sanki daha erken gelicekmiş gibi zaten haftamızda önde gidiyor bakalım heyecandan geceleri uykularım kaçıyor 😁
Baharata ESMAARAS son 8 zaman durmuş gibi hissediyorum ağzımdan dualar hiç eksik olmuyo Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza🤲🏻💙
Yeniay Japonica ayy benimde 5 Ocak sabah saatlerinde olucak inşallah Allah yardımcımiz olsun inşallah sağlıcakla ve ağrısız kolay bir doğum olur hepimiz için 🤲❣️🤲
Mhmtaff ESMAARAS bizde son 9 uygulamaya göre yarın doktora gidicem sezeryan olucam daha gün almadım bakalım ne diyecek allahım hepimizi hayırlısıyla kurtarsın inş sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
Miroley Son 25 bizimde 👣🤰🏻 ama bugün regl ağrısı gibi ağrım var bakalım ne zaman gelmek ister küçük hanım ☺️🥰
Zehrayildiiz ESMAARAS İlk gebeliğim, atarsa 4🤩 Heyecanlı, mutlu ve çok endişeliyim😏 Neyle karşılacağımı bilmiyorum🤧 Korkularımı kendi çapımda yenmeye çalışıyorum🥺 Birbirimizi motive edelim🤓
Zehrayildiiz ESMAARAS önceliğim normal doğum ama Allah neyi nasip ederse doktorum net bir şey söylemedi 😏
Asem60 Yalancı sancılar arttı hangisi gerçek bilemiyorum böyle böyle heralde sancılı evde çekicem üstelik 2 . Doğumum 🤣🤣
S-U ESMAARAS evet aşırı heyecanlıyım hemde son günleri saymak müthiş heyecan verici son gece mi düşünemiyorum 👶🏻💙
L183 ESMAARAS lütfen boş bol dua edelim son 19 Allah herkese çok çok kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin
Elifhusna ESMAARAS son 24 Rabbim bütün anne ve anne adaylarının yardımcısı olsun minnoslarimiz sağ salim sağlıcakla alalım kucağımiza dualarda birbirmizede yer verelim selam dua ile..🥰🥰
EzgiiK Sibelglgakn benimde son 5 ama bir belirti yok🤷🏼♀️ Karnım aşağıyada inmedi sanki ve bebek kanala girmediyse sezeryanmı olucam bilmiyorumm yarın kontrolüm var görücez bakalım🙈
2minisannesii Bizimde son 20. Bi kaç gündür belimde ve kasiklarimda ağrı oluyor, iğne batması gibi bir ağrı da var. Akıntı da arttı. 2 haftadır da 3 cm açıklığım var. Böyle olan var mı? Doğum mu yaklaşıyor acaba?