Guloo68 dilaraserdar Bazı doktorlar tecrübeli oluyo canım bende çok şaşırdım şimdiden mi dedim gelince görüşelim demişti doğru çıktı gerçekten bildi 😊
Adakumsal2018 Guloo68 nasıl bi tecrübeymiş o resmen sallamış da tutmuş, çünkü 12 haftalıkken falan cinsiyet organları tam oluşuyor , 6 haftalık bebek haşhaş tanesi kadar bişry
ebrucan Guloo68 6 haftalıkken bizde bebek bile görünmedi siz cinsiyet öğrenmişsiniz döktürünüz muhteşem nerdesiniz
Guloo68 ebrucan Aksaraydayım Canım özel de bi doktora gitmiştim o söyledi bazı doktorlar cinsiyet belli olsada bilemyorlar gerçekten çok iyi doktormus bi daha gitme şansım olmadı baska doktor 14 haftalkken erkege benziyo dedi dün 19 haftakken erkek olduğu kesinleşti ☺☺
Yarenzcan Adakumsal2018 merhaba bende bugün tam 16 haftalığım kaç aylık yanı ilk çocuğum hesaplayamıyorum da
Guloo68 Civciv kesem fasulye gibiydi benegimde öyleydi eskien bebeğin cinsiyetini de ona göre belirlerlermis kiz bebekler nohut şeklinde olurmuş doktor keseden bildim demedi ama erkek dedi ve doğru çıktı..
TubaUzar Yarenzcan ay olarak hesap tutma sende Doğum 40 hafta olarak planlanıyor takvimini ona göre tut
Fasulyeninannesi Adakumsal2018 benim gibi aç ya da yarı aç karnına gidersen bağdaş kurup oturuyor sıpalar göstermiyorlar vallahi 😂😂😂o yüzden bu gebeliğimde 12 haftalıktan bile çikolata meyveli süt ya da meyve suyu içiyorum kıpır kıpır dolanıyor gösteriyor mecburen tavsiye ediyorum canım kızımda da oğlumda da böyle oynattık yerinden 😂😂🤰🐣💕
Adakumsal2018 Fasulyeninannesi ayyy süpersin Can’ım bunu söylediğin çok iyi oldu aynısını yapayım artık sabrım kalmadı öğreneyim yeter🐣😁