Adakumsal2018 Bebeğinizin cinsiyetini kaç haftalıkken öğrendiniz 16 haftalık olduk daha öğrenemedik😖😖
pamuksekerinannesi Adakumsal2018 Benim 18 haftalıkta kesinleşti ama 14+4 te bacak arası boş kız lehine demişti organı görmeden net bişey demek istemiyorum demişti..
Sonay Adakumsal2018 ben 18 haftalığım hala öğrenemedim ihtimal kız üzerinde ama tam belli değil haftaya 19 haftalık olucam inş pazartesi gunu gitcem doktora umarım öğrenebilir yoksa bu gidişle dopumda Öğrencem 😂
Yarenzcan Adakumsal2018 merhaba bende bugün tam 16 haftalığım kaç aylık yanı ilk çocuğum hesaplayamıyorum da
ZeynoBati Genelde ilk zaman hcg hormonu normale göre iki kattan fazla artıyorsa erkek oluyor dendi ikiz gebelik deniyor böyle durumda ihtimal veriyorlar ama ikiz olmuyorsa erkek oluyor cinsiyet diye
ebrucan ZeynoBati herkesin 2 katından fazla artıyor genelde sanırım bunu ilk defa duydum öğrenince test ederiz artık 😀
pPapatya 12+3 de erkek demişti doktorum. 13+4 de (Cuma günü) tekrar gidicez netleşir demişti. Heyecanla bekliyoruz☺🤰🏼
Firdess Adakumsal2018 ben 37 haftada izne ayrıldım yarın 40 hafta olcam inşallah hiç kimseyi istemedim rahat edemiyorum diye zaten evlerimiz yakındı
Ebaa Smile doktorlar söylüyor ama yarım ağızla söylüyorlar yanılma payı bırakıyorlar kendilerine insan tereddütte kalıyor 2 kere kız dedi ama hala pek eminimsi olamıyor 😂😂😂
Guloo68 6 haftalıkken erkek dedi 14 haftalıkken baska doktor erkeğe benziyo dedi bugün erkek olduğu kesinleşti 20+4 gözüküyor ultrasonda önden gidiyo 1 hafta 4 gün bebişim ☺❤
dilaraserdar Guloo68 6 haftalıkken nasıl cinsiyet tahmininde bulundu doktor? şaşırdım doğrusu. çünkü cinsel organlar 12. haftada tamamlanıyor ve ayırt edilebilir olmaya başlıyor 🙄
ebrucan Guloo68 6 haftalıkken bizde bebek bile görünmedi siz cinsiyet öğrenmişsiniz döktürünüz muhteşem nerdesiniz
Guloo68 dilaraserdar Bazı doktorlar tecrübeli oluyo canım bende çok şaşırdım şimdiden mi dedim gelince görüşelim demişti doğru çıktı gerçekten bildi 😊
dilaraserdar 14+3’te doktor büyük ihtimal erkek demişti. Bugün 16+6’dayız ve net olarak erkek görünüyor dedi. Bizde gördük. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallh 🙏💙