paradiseeeeee evet normal dogum diye konustuk hep taaki catı muaynesine kadar gecen hafta catı muaynesi oldum catım kemıklı ve darmıs bebegımde bıraz kılolu zorlanablrsn biraz dedi kii bebegin kılosu haftaya kadar 4ü gecerse iyice zorlanrsın ama sana bırakıyorum dedi buyuk ıhtımal sezeryan olcak. Selda hoca cidden cok iyi ben öncesinde baska doktora gidiyordum ama cok memnunum selda hocadan hatta ben hemen sezeryan günü istedm dedi cuma gunu bidaha bakalım belkı normal dersin kılosuna göre dedi

Bulut18 bende oraya 125 muayene sanırım 1800 norml doğum olmuş esenler kadın doğumu düşünüyorum. Ya şimdi nst de vardır 30 40 200 200 zaten bi doğum parası çıkacak nerdeyse doğuma kadar 🙄 eylülde yapmışlardı ya bide daha yeni

Belkisss hmmm hadi bakalım maşallah sana hayurlınhaberllr gel doğum ücretlerini de sor mutlaka bana da yaz bende sorucam ücreti kaç para olmuş acaba şimdi

Nil_ doktorunuz kimdi acaba? Bende oraya gidiyorum da merak ettim :))

• Nil_ bunu yanıtladı.

Tgcam evet biz de yeni yıl için 7000₺ veya üzeri olacağını düşünmüştük. Sağlıkla doğsun bebişlerimiz inşallah. 😇

Bushraaaaa o hastane o kadar pahalımıydı yaa🥺 benımd aha bellı değilozel klınıge gıdıyoruz

tugbade bende memorıal ankarayı arastırıyorum tek doğuma gıdıcem belkı dısarıdan doktorla

paradiseeeeee sen istanbul da mı gidiyorsun? Ben ordayken özel levent hastanesinde Halise Yolli ye gidiyordum

Medipol çamlıcada
          Normal doğum 2000₺ ydi 2300₺
          Sezeryan doğum 2500₺ ydi 2900₺ oldu
          Muayne ücretlerinde değişiklik olmıcak medipol çamlıcaya giden kimler

Hatice_karadag bugun sordum benim doktorumun özel muayenehanesi var 6 bin dedi sezeryan da normal doğum da aynıymış fiyatı 😒

Devlet hastanesinde sigortamız yoksa doğum ücreti ne kadar ortalama acaba? Özel hastanelere yakınmı fiyatlar?

Zehraaa98
            Değildi 5.500 e ben anlaşmıştım bu fiyatta normaldi ama şikayet var da millet yazınca 8.500 diye bende şok oldum.