paradiseeeeee evet normal dogum diye konustuk hep taaki catı muaynesine kadar gecen hafta catı muaynesi oldum catım kemıklı ve darmıs bebegımde bıraz kılolu zorlanablrsn biraz dedi kii bebegin kılosu haftaya kadar 4ü gecerse iyice zorlanrsın ama sana bırakıyorum dedi buyuk ıhtımal sezeryan olcak. Selda hoca cidden cok iyi ben öncesinde baska doktora gidiyordum ama cok memnunum selda hocadan hatta ben hemen sezeryan günü istedm dedi cuma gunu bidaha bakalım belkı normal dersin kılosuna göre dedi
Doğum fiyatlarına Zam gelmişs😒😒
Zehraaa98
A life Elvankent senin ?
Belkisss hmmm hadi bakalım maşallah sana hayurlınhaberllr gel doğum ücretlerini de sor mutlaka bana da yaz bende sorucam ücreti kaç para olmuş acaba şimdi
Gzrilknur ssvd ne oluyor bilmiyorum ki
paradiseeeeee yazarım mutlaka amin inşallah
Bushraaaaa o hastane o kadar pahalımıydı yaa🥺 benımd aha bellı değilozel klınıge gıdıyoruz
tugbade bende memorıal ankarayı arastırıyorum tek doğuma gıdıcem belkı dısarıdan doktorla
Belkisss Beylikdüzü demi oturuyorsunuz ben Esenyurt dan gidiyorum oraya
paradiseeeeee sen istanbul da mı gidiyorsun? Ben ordayken özel levent hastanesinde Halise Yolli ye gidiyordum
Medipol çamlıcada
Normal doğum 2000₺ ydi 2300₺
Sezeryan doğum 2500₺ ydi 2900₺ oldu
Muayne ücretlerinde değişiklik olmıcak medipol çamlıcaya giden kimler
Hatice_karadag bugun sordum benim doktorumun özel muayenehanesi var 6 bin dedi sezeryan da normal doğum da aynıymış fiyatı 😒
Devlet hastanesinde sigortamız yoksa doğum ücreti ne kadar ortalama acaba? Özel hastanelere yakınmı fiyatlar?
paradiseeeeee beylikdüzünde oturuyorum benim eve 5dk medilife
Belkisss benimde anca arabayla 8 dakka falan
Zehraaa98
Değildi 5.500 e ben anlaşmıştım bu fiyatta normaldi ama şikayet var da millet yazınca 8.500 diye bende şok oldum.