akdasrabia Hatice_karadag ilk doğumum olcak özelde mi yapsam devlette bilmiyorum. Bütçemize uyarsa özele giderim yoksa devlete devam 😃 bide ikili testi 14.hafta yaptırsam olur mu arkadaşlar yaptıranlar cevap verebilir mi
Latifealkn akdasrabia 14. Hafta son lakin doktorum bana 12. Haftada çok daha uygun oluyor demişti çok geçe bırakma bence 14 ün 5 nde gittim ikili taramayı yapmadı geçmiş dedi üçlü taramayı yaptı bir hafta sonra :)
prensesimolacak Sedaa61 canım bende orda doğum yapacağım öğrenince banada burdan yazar mısın bnm doğumda şubatta🙊🙊😭
FatmaNur92 Hatice_karadag en son 3500-4000 civarydı. Bi hocam bana en ufak bi aksilikte arastrma hastanesine yönlendiyor özel hastaneler dedi. Son 10 günüm kararsz kaldm bnde. Bosuna bu paraları vermesek mi acaba?🤷♀️
Olcaygokdeniz Ben İstanbul Beylikdüzü kolan hastanesine gidiyorum yılbaşı sonrası yüzde 15 zam gelecek denilmişti yarın kontrolüm var net fiyatları öğreneceğim
Tugcebabacan Sulleersoy Bende Antalya da yaşıyorum medicalparka gidiyorum dr.ayhan beye doğum ücreti çok geldi bana.
Sulleersoy Tugcebabacan Ayhan Bey’le mine hanım karı koca zaten çok tatlı bir çift maşallah. Açıkçası ben daha önce İstanbulda yaşadığım için normla buldum. Bir de benim riskli gebelik sınıfında vitale falan kabul etmedi riskli gebeliklere bakmıyoruz dedi. Mine hanım çok sakin içimi rahatlattı risk alamayacağım bir konu olduğu için parasını düşünmüyorum.
Loveme Esrakara55 hangi doktora gidiyorsunuz esenler medipolde normal SSK anlaşmalı fiyat mı bu yoksa özel sağlık sigortanız var mı acaba
Esrakara55 Loveme elif hanima gidiyodum sagolsun yillik izne cikmis kalakaldim şuan bnde doğurdum dogurcam. Normal sigorta fiyati malesef
SB_ misraerol canim sen hangi hastahaneye gidiyorsun ben BAH’ne gidiyorum ve bunden 1 ay önce doğum ücretini sormuştum 3000 demişlerdi
Nil_ Sengulldz benim dr um doğum izninde iken tuna hanıma gitmiştim sadece 2 ay,dr um dönünce onunla devam etmek istedim.ayrıca metrolife cok kalabalık bir hastane oldugu için academia yı tercıh ettim
Merve8494 Edremit körfez hastanesi fiyatlarını bilen var mı doktora göre değişiyor ama fiyat benim doktorumun doğum ücreti 3500 tlydi hem normal hem sezeryan fiyatı
Gzm14 Hezelen henüz yaptırmadım ayın 12snde kontrolüm ama geçen ay gittiğimde demişti doktorum gelecek ay detaylı usg yapacağım dedi bu gidişimde olur muhtemelen
BernAlkan İstanbul Nisa hastanesinde doğum yapan var mı ? Memnun kaldınız mı ? Doktor öneriniz var mı ? Ve Ocak ayı fiyatını bilen ? Aralıkayında normal doğum 2000 sezeryan 3250 TL idi Ocak ayında zam gelecek dediler