• Gebelik
  • 36-37-38 hafta annelerii ♥️

Esssgi çok fena bu bidiklar daha içerdeyken boyleler dışarda nolurlar bilmem😂 ay insAllah benim doktorumda böyle söyler ama sanmam çünkü 32.haftadan beri erken doğum riskiyle hap kullaniyom🤦

37’ den selamlar bayanlar 🤚🏼 Beklemedeyiz pozisyonu almış dedi doktorum normal doğum için ama küçük top gibi bir şey dolaşıyor karnımda sürekli ve karnımı titretiyor hareketleriyle kızlar erken gelir derler ama benim ki gelmeye meraklı değil gibi babamızda asker dilekçe yazıcaz daha net birşey belli değil ne zaman tam göndersem dilekçeyi diyorum ☺️

Mevreee Ahahah ben de merakla bekliyorum 😅 inşallah her şey yolunda gider zamanında ve sağlıkla kucağımıza alalım 🙏🏼🌸

6 gün sonra

Mevreee Yanıtınızı yeni gördüm inşallah istediğimiz gibi sağlıcakla kucağımıza alırız🤲🏻🥰 Kontrole gittiniz mi? Normale dönmüş mu bebiş 🤰🏻

Esssgi

Esssgi Yaa bizimkide ters pozisyonda şuan 38+2 deyiz doğum yapmayı düşündüğüm özel hastanedeki doktor beni arayın sezaryen için gün veririm diye beni korkuttu öyle 40.haftasina kadar beklemeyi söylemiyor biz tam tersi beklemek istiyoruz. Bir arkadaşımın doğumu da öyle oldu son hafta bebeği döndü ve normal doğum yaptı

Elidamla35 37+1 ağrılar içinde bebişimin geleceği günü bekliyorum 😀

Myworld_ salı günü kontrlum vardı ama benim 2 gün oldu doğum yapalı😅 bebek daha fazla durmak istemedi 🤗

Myworld_ Yaa benim artık umudum kalmamıştı kaçıncı haftasında dönmüş oldu tam olarak ? eğer bir sorun yoksa her şey yolundaysa beklemek istediğinizi belirtin doktorunuza ☺️

Mevreee Yaaa gözünüz aydiin Allah analı babalı büyütsun sizin adiniza çok sevindim 😍 kendi sancisiyla geldiyse normal yapabildiniz o zaman değil mi 🤗

Esssgi Arkadaşımın 39.haftasi tam biterken bı anda dönmüş sancisiyla kendi normal doğum yapabildi o yüzden bekle inşallah döner diyor ben de öyle beklemekten yanayım tabi ki bebişte herşey yolunda olursa son haftasına kadar beklemekten yanayım 😊

Myworld_ ayy çok sevindim her şey yolunda giderse ve dönmesi düşük bir ihtimalde olsa ben de beklemek istiyorum 🥰

Elidamla35 38+2 yim sali gunu sezeryanim var nasipse gunler gecmiyo sanki bir an once olsun bitsin kavusalim istiyorum eziyete donustu artik hamilelik kasilmalar uykusuzluk yalanci sancilar 🥴

Esssgi İnşallah istediğimiz gibi döner ve kolay normal doğum yaparız Rabbim yardımcımız olsun bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım 🙏🏻🥰🌺

Elidamla35 30. haftadan beri erken doğum riski diye diye panikledik 37 olduk hala gelen giden yok 😂

Myworld_ çok çok teşekkür ederim darısı size insAllaj🙏yok sezeryanim sancıyla değil suyla geldi benim ki ama gümbür gümbür bı suyla 😅zaten makat gelişti hastaneye gittiğimde hiç sutum kalmamsti ve doğumum 4 saat bile sürmemiş oldu 🤗