• Gebelik
  • 36-37-38 hafta annelerii ♥️

Mahbuss inşallah yoktur 🙏🏼 Ama ihmal etmemekte fayda var mutlaka görüşün doktorunuzla

Alfabetaa bnım buyuk temizligim yok dıp kose temiz halıları verdım yıkamaya toz alıp sericem esim sagolsun onunla yapıcam.. aslında annem gelwcwktı ama dedem vefat etti cokta gelsın iş yapsın istemiyorum hastaneye yatınca arayacam 5 saatlık yol yetısır

Esssgi sorucam bnde doktora aynn ıcımden aktığını hissediyorum ama tamamen su degıl o yüzden boraz raha rahatım randevu gunune kadar beklıyıcem

Mevreee ayy bizim bebiş de ters pozisyonda inşallah döner normal doğum istiyorum 🙏🏻

Elidamla35 37+3 günlüğüz artık dogsun diye her gün dua ediyorum çok ağırlaştım ağrım sızım hiç bitmiyor 🥺

Myworld_ valla bende çok istiyorum tabi sağlıklı olsun ama normal olursa çok daha iyi olur ikimiz içinde🤗

Seliminannesi23 beımde 7 ocakta 🥰 evet 12 ocakta 40 hafta doluyor ben normal düşünüyorum çatı muayesınde de uygun çıktı insallah hayırlısı olur ama sımdı tetikteyim nolur nolmaz ped takıyorum nişan falan gelirse diye bana göre 7 nısanda gitmezdim randevuya artık doguma gitmek mantıklı ama napalım takip altındayız diye erkek bizimki yasia sizinki? 😍

1 saat sonra 38+0 👶🏻 36dan beri ara ara regl ağrılarına benzer oluyordu bu hafta kasilmalarim çoğaldı artık penguen gibi yürüyorum , planlı sezeryan benim hemoraidden dolayı , önümüzdeki Perşembe gelecek oğlum yanıma inşaallah heyecanla bekliyoruz 👶🏻😍

Oglakdorukcum bizimde erkek son adet tarihim benimde 7 nisan benim gecen cuma nisanim geldi ama bebis hala yok bi hafta oldu yok yani bi belirti dahi olmazmi 😀 bebislerin yerin rahat herhldeki ama biz onlarin rahatini bozucaz az kaldi😀😀😀

Seliminannesi23 kesinlikle oyle aynı vallaha ne tesaduf 7 Nisan da adetim oldu 10 gün kaldı ama bende nişan falan yok 12sinde dogacak galiba eger 12aine kadar gelmezse 15nde eşimin doğum günü ınsalah ona yakın gelir 😍 evet sabırsızlanıyorum ha sımdı gelcek diye düsünüyorum gecem gündüzüm bırbırne karıstı mide bulantısı halsızlık adet agrısı gibi bele gelen agrı oluyormu sizde de

Oglakdorukcum evet cnm ama cok sidetli degil cok hafif ama hemen geciyor baya bi sure sonra oluyor devamli degil yani baklim once kim doguracak saglikla gelsinler insAllah 🤲🏻❤️ Bebisin kilosu kacti acaba ben en son 35 te gittim 2400 du simdi kac bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ Hayirli kolay dogumlarimz olur insAllah ❤️🤲🏻

Seliminannesi23 evet aynen geçici oluyoe kilosu 38 haftada 3100 Dü 7 ocakta kac olur bılmem ama umarım doguma kadar 3bucugu geçmez siizinkini kilosu da çok iyi almıstır o karnında gerilme catlak olduysa ilki büyümüş kilo almıştır oranda fark oluyor