• Gebelik
  • 36-37-38 hafta annelerii ♥️

Oglakdorukcum evet cnm ama cok sidetli degil cok hafif ama hemen geciyor baya bi sure sonra oluyor devamli degil yani baklim once kim doguracak saglikla gelsinler insAllah 🤲🏻❤️ Bebisin kilosu kacti acaba ben en son 35 te gittim 2400 du simdi kac bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ Hayirli kolay dogumlarimz olur insAllah ❤️🤲🏻

Seliminannesi23 evet aynen geçici oluyoe kilosu 38 haftada 3100 Dü 7 ocakta kac olur bılmem ama umarım doguma kadar 3bucugu geçmez siizinkini kilosu da çok iyi almıstır o karnında gerilme catlak olduysa ilki büyümüş kilo almıştır oranda fark oluyor

Oglakdorukcum benim catladi karnim vallah ama cok degil bebisin harektleri nasil tekme mi atiyor yoksa. Karninizi ittiryormu benim geziyor ve ittiriyr karnimi iyce yerleri daraldi😅 kacislari yok. Cikacaklar😊🤲🏻😅😅

37 olduk bugün, hayırlısıyla doğsun inşallah hepimizinki

Seliminannesi23 vallahi sabahları daha cok hareket ediyor ama dediginiz gibi yer kalmadıgından sanırsam öyle hızlı çok fazla hareket etmiyor hıçkırıkları az olurdu o cogalmış mesela ama belkide ilk gebeliğim diye yeri çok dar diye düşünüyorum ama kendini gisettridiginde tamam diyorum olsun bir tıngırdatıyor 🥰hiç telaşa kapılmıyorum inan içimde bir rahatlık var halbuki sorsan duygular karmakarışık dogum nasıl olur ne gelecek basıma belkı bu aksam doguracagım bilmiyorum ama inan aklımdan gidiyor bir huzur rahatlık var üzerimde nedendir bilmiyorum bu duyguların içinde herşeyin hayırlısını diliyorum ikimiz içinde 🥰

Mevreee bizim bıdıkta ters pozisyonda. Dönmedi 37 olacağız 15 dakika sonra 🥰 Doktorum sancın gelene kadar bekleriz 40. Haftaya kadar dedi sancın gelince hala ters pozisyondaysa sezaryen ile alırız dedi ☺️

Elidamla35 bi hafta sonra inş 37 olucaz çatı muayenemiz var ilk gebelik korku var nst hiç olmadım belki onuda yapar bilmiyorum en son gittipimde normal diyordu doğum için hayırlısı bakalım 🙄

Elidamla35 36 haftadan selamlar 🤰🏻🙋🏻‍♀️ bizim herseyimiz hazır son 1 aydır hazır ve nazır bir şekilde Bebeğimizi bekliyoruz 🤭

Esssgi çok fena bu bidiklar daha içerdeyken boyleler dışarda nolurlar bilmem😂 ay insAllah benim doktorumda böyle söyler ama sanmam çünkü 32.haftadan beri erken doğum riskiyle hap kullaniyom🤦