Esssgi Myworld_ Yaa benim artık umudum kalmamıştı kaçıncı haftasında dönmüş oldu tam olarak ? eğer bir sorun yoksa her şey yolundaysa beklemek istediğinizi belirtin doktorunuza ☺️
Myworld_ Esssgi Arkadaşımın 39.haftasi tam biterken bı anda dönmüş sancisiyla kendi normal doğum yapabildi o yüzden bekle inşallah döner diyor ben de öyle beklemekten yanayım tabi ki bebişte herşey yolunda olursa son haftasına kadar beklemekten yanayım 😊
Myworld_ Mevreee Yaaa gözünüz aydiin Allah analı babalı büyütsun sizin adiniza çok sevindim 😍 kendi sancisiyla geldiyse normal yapabildiniz o zaman değil mi 🤗
Mevreee Myworld_ çok çok teşekkür ederim darısı size insAllaj🙏yok sezeryanim sancıyla değil suyla geldi benim ki ama gümbür gümbür bı suyla 😅zaten makat gelişti hastaneye gittiğimde hiç sutum kalmamsti ve doğumum 4 saat bile sürmemiş oldu 🤗
Esssgi Myworld_ ayy çok sevindim her şey yolunda giderse ve dönmesi düşük bir ihtimalde olsa ben de beklemek istiyorum 🥰
Myworld_ Esssgi İnşallah istediğimiz gibi döner ve kolay normal doğum yaparız Rabbim yardımcımız olsun bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım 🙏🏻🥰🌺
Rabis41 Elidamla35 38+2 yim sali gunu sezeryanim var nasipse gunler gecmiyo sanki bir an once olsun bitsin kavusalim istiyorum eziyete donustu artik hamilelik kasilmalar uykusuzluk yalanci sancilar 🥴
nurkal Elidamla35 30. haftadan beri erken doğum riski diye diye panikledik 37 olduk hala gelen giden yok 😂