Sabihanur1 ceyda1508 uygulama benim 10 kadım diye yazdığımda beni 7+6 gösterdi neden acaba🤔ne zamn kalp atısını duydun senin kaç mm di canm
ceyda1508 Sabihanur1 Normalde benim de uygulamada 8+1 olarak gösteriyor ama ultrasonda pazartesi günü tam 7haftalık çıktı geç döllenme sanırım doktorum uyumlu dedi ama bi sıkıntı yok 9.9mm benimde boyu
Sabihanur1 ceyda1508 benim 10 kasım ama ultrason da geriden gidiyor sanırım doktor değiştrcek son adet tarihini
ceyda1508 zeyneb_ Bir sorun olsa zaten doktorumuz söylerdi diye düşünüyorum 😊 sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah🙂
Elif_p ceyda1508 kasık agrısı galiba herkeste oluyormıs çok rahatladım çünkü çok korkmaya başlamıştım nasıl oluyor kaşık agrıların
Mumeray Mehmetemir 7+1 kalp atışı için doktora geldik ama 10 gün önce kese varken bugün kaybolmuş dedi doktor böyle bişey yaşayan varmı? 😔😞
Sabihanur1 Mumeray canım kanamam falan oldumu o şekilde kaybolur diye biliyorum düzgün bakamadımı acaba
K_Klc2701 Yeppudaa peki yan etkisi gibi bişey oldu mu? Benim folik asit değişince kabızlık yaptı çok rahatsız oldum
K_Klc2701 Yeppudaa folik asit ilacından tiksinen tek benim heralde diye düşünmeye başladım sana da öyle oluyo mu?