K_Klc2701 [silindi] ilaçta koku aldığım an midem bulanıyo folikasidi içesim gelmiyo dontorumla görüşücem değiştirsin diye bakalım
HabibeKaraca Sat göre 7+4 ama doktor 8 haftalık dedı bende hiç bir şey yok gögüs hassasiyeti hariç ve baya iştahlıyım🤦♀️😊
K_Klc2701 HabibeKaraca bende 6+1 im ve çok iştahım açıldı doktor kilo almamaya özen göster demesine rağmen ben 5 kilo almışım nasıl vericem bunu 1 ayda onu düşünüyorum eski kiloma dönmem lazım ilk trimester da dedi doktorum
Daniay HabibeKaraca bende bugün gittim 7+4 olduk ama doktorum 8 haftalık dedi aynıyız 😍 Ayy benim iştahım sanırım hiç kapanmayacak bu gidişle 😂😂🙄
Sule00 7+3 aşırı halsizlik var kaldıramıyorum kendimi, kokulara karşı hassasiyetleştim tiksiniyorum çoğu kokudan,hafif mide bulantılarım oluyor ama kusma yok, tabiki sık idrar, göğüs ağrısı şişkinlik vb…
K_Klc2701 Sule00 bana verilen FQLİD PLUS diye bi folik asit verildi asla içemedim içince de çıkardım midem çok bulandı şimdi değiştirdiler gayet iyi durumdayım
K_Klc2701 HabibeKaraca Acaba doktor izinli diyet yapsak nasıl olur acaba ilk trimester da diyet yapıldığını söylemişti doktorum
HabibeKaraca 😊😊çok iyi olur da benim doktorum 1 ay sonra görüşürüz dedi gerçi degiştiricem doktorumu nereye gidicem bilmıyorum
K_Klc2701 HabibeKaraca bazen bende kararsız kalıyorum 5 gün sonra kontrole gidicem bakalım eğer yine aklımda soru işareti kalırsa ben de değiştircem inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🥰
HabibeKaraca Daniay 😊😊😊ne güzel tek degilim iştah konusunda aynı günde doğururz belki😊😊rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasip eder inşallah hepimize