zeyneb_ Sabihanur1 bilmiyorum ki oyle bi sei dedi belki de yaniliyorum yanlis anlamisimdir bir daha sorcam 🤦🏻♀️🤔🤣
Malidlgz Ciciannem27 7+4 um göğüslerim.hassas bel ağrım var halsizim mide bulantım var iki haftadır ağzıma bişey süremiyorum kızlar bebişim beslenir mi korkuyorum yiyemiyorum diye
Yeppudaa Ciciannem27 bir çok şeyden igrendim. Kusmak istiyorum ama kusamiyorum.koku hassasiyetim oluştu. Halsizim uyukluyorum sürekli. folik asit kullandıktan sonra kabız olmaya başladım böyle 😭😭🤣
K_Klc2701 Yeppudaa merhaba cnm hangi folik asidi kullanıyorsun benim doktorum değiştirmeden önce gayet iyiydim değiştirince bende de kabızlık yaptı?
K_Klc2701 Yeppudaa peki yan etkisi gibi bişey oldu mu? Benim folik asit değişince kabızlık yaptı çok rahatsız oldum
ceyda1508 Merhabalar☺️bende 7+6 yıım arada mide bulantılarım oluyo ama kusamıyorum birde kasık ağrım çok oluyor 😒
Elif_p ceyda1508 kasık agrısı galiba herkeste oluyormıs çok rahatladım çünkü çok korkmaya başlamıştım nasıl oluyor kaşık agrıların
ceyda1508 zeyneb_ elinizde ultrason kağıdı varsa onun altında yazar mm diye yani ben incelediğimde haftası ve mm yazıyodu kağıtta☺️
zeyneb_ ceyda1508 aaa baktim orda da isaretlemis crl yazmis 0,85 sm 🤷🏻♀️😃 boyle gitse cocuk 120 sm boylarda dunyaya gelcek🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sabihanur1 ceyda1508 uygulama benim 10 kadım diye yazdığımda beni 7+6 gösterdi neden acaba🤔ne zamn kalp atısını duydun senin kaç mm di canm
Sabihanur1 ceyda1508 benim 10 kasım ama ultrason da geriden gidiyor sanırım doktor değiştrcek son adet tarihini