Sibelglgakn balyanakoglum hahhaha canim ya hemen değişelim. Mizmizlaninca yok bekle diyor. 🤦♀️ kolaydi agrilarla merakla beklemek
Sibelglgakn Rzgrn sanirim son dakikaya kadar haklarını kullanacaklar belli. Esimle Uzun konuşamıyorum artik nefesim kesiliyor 😊😊
Turkan11 Sibelglgakn evet oyle bende 36 37 haftalarda cok rahatlamisdim simdi yine cok yukari cikiyor mideme kadar nefes aldirmiyor eyilip kalkamiyorum
Sibelglgakn Turkan11 bide oyle bi itiyor kii allahim sanki ağzımdan çıkacak ayağı. Rabbım yardımcımız olsun valla zor.
yusufbebekk447 Sibelglgakn benim pazartesi 32 olacak doğacak diye korkuyorum .Kalsın istiyorum bazen de doğsun istiyorum karışık haldeyim .
Sibelglgakn yusufbebekk447 ohhh kuzum daha 32 hafta azcık daha dişini sık :) o kadar erken gelmesin. 36 dan sonra mizmizlan 😊 ben doktoruma 35 te mizmizlanmaya başladım :(
Senemufuk Sibelglgakn evet valla sancı geldi mi korku giriyor kalbime 😂ama kenf sancımla doğurmak istiyorum suni almadan
Sibelglgakn Senemufuk bende öyle istiyorum ama çok bilmiş kaynanam sürekli akil veriyor. 2 çocuğunuza suniyle doğurmuş Sanırsın tiptan mezun oldu 🤦♀️