Birminiginannesi Esra_80_ aynen kagıtların hepsi eşit hepsi aynı katlanmasına ramen hep aynı isim cıktı
Sulbiye Esra_80_ almira cennete düşen son yağmur damlası eğer değişmezse doğuma kadar defne de düşünüyorum 🙈
Dlngnz Burcuclk ya bu çok tatlı😍 ağzını yüzünü yerim kız ben bunun🙈 sapsarı maşallah rabbim nazarlardan korusun onu 🧿 bu isim kararsızlığı bitirdi bizi 😂
Burcuclk Dlngnz amin Allah razı olsun 🌸 bende aysima ve Ecem simay die düşünüyorum sizce nasıl güzel mi ?
Sulbiye Esra_80_ eşimde en çok bunu beğendi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allahım 😌
Dlngnz Burcuclk ecem simay çok hoş 😍 Benimde annem simay koy diye tuturdu ama eşimin hoşuna gitmedi ben çok beğeniyorum ismi ❤️
Didi6 Htcysf Neden Eva canım? Eva gayrimüslim bir isim. Hristiyanlar’ın Hz. Havva’ya verdikleri isim. Bilerek koyuyorsan sorun yok tabi.
Didi6 Anneeoluyorumm Elis ismini iyi araştır canım https://bebegimeisim.blogspot.com/2019/03/elis-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1
Htcysf Didi6 evet biliyorum ama ben onu onlar böyle dedi diye düşünerek tercih etmedim aslında. Havvadan geliyor diye düşünerek tercih ettim ☺️ Bi ismi farklı olsun istedim