TugbaZmn sevgisevgi bizde maysa meva koyacağız meva necm suresinin 15inci ayetinde cennetin adı olarak geçiyor maysada yazın açan çiçek anlamında
Birminiginannesi Esra_80_ biz 8 defa kura cektik ben Azra istyordum 8 defa 6 tane isminn icinden Defne geldi hep mızıkçılık yaptım baktık defneden başka bişey gelmiyor Defne koyduk 🤣🤭
Ebrusahin Esra_80_ son 60 gun hamıle oldugumu öğrendıgım gun EYLÜL aklımdaydı 20 hafta bekledık cınsıyet ogrenmek için ek olarak mina düşünüyorum eşimi ikna edebılırsem🤷♀️🤦♀️
Betus-27 Esra_80_ benimde eskiden hazırdı kızım olursa Alin koyucam dedim eşimin adı Ali 🤍 Hifa Alin olacak inşallah ☺️
medosegemira Esra_80_ benim kızımın adı Mira 5 yasında suan 🥰 simdide 29 haftalık gebeyim ismini Zeynep koyduk 💜
Byzaoz Esra_80_ biz Zeynep Alya koymaya karar verdik hem anlamı güzel hem cok begeniyorum zeynep ismini 🥰
Yasemin_83 Kızımın adı Duru Ahsen. Kalp atışını bile duymadan rüyamda Ahsen adında kızım olduğunu görmüştüm. 8. Aydan sonra cinsiyeti belli olmuştu 😂
MeralOzsen Yasemin_83 ahsen ismi arapçada çok güzel erkek anlamında imiş hasne de çok güzel kadın demekmiş isterseniz bi detaylı araştırın 😔
Selenery5441 Esra_80_ Mihra ismi iyiliksever, muhabbeti iyi, nazik ve hoşgörülü anlamlarında kullanılan bir isimdir🙂