MeralOzsen eylmylk irem isminin gerçek anlamı cennet bahçesi değilmiş isterseniz bi detaylı araştırınız ve int deki isimlerin anlamlarına da güvenmeyiniz 😔
eylmylk MeralOzsen internette daha uzun yazılıyor açıklaması ben kısa halini yazdım ama hoş olmayan bir anlamı mı varmış acaba denk gelmedim hiç. Bi kaç farklı kaynaktan baktım ama
MeralOzsen Yasemin_83 ahsen arapçada bir erkek ismiymiş çok güzrl erkek anlamındaymış çok güzel kadın hesna ismiymiş bilginiz olsun 😔
MeralOzsen [silindi] elisanın anlamı cennet bahçesini bekleyen melek değilmiş bende elisa düşünüyordum kızıma ve araştırdık gayrimüslim bir isimmiş elisabeth isminden türetilmiş ve böyle bir melek ismi yokmuş 😔
MeralOzsen Yasemin_83 ahsen ismi arapçada çok güzel erkek anlamında imiş hasne de çok güzel kadın demekmiş isterseniz bi detaylı araştırın 😔
Burcuclk lifeofmybaby başarılı Çalışkan gzl die söylemişti annem🌸Ama öyle isminin anlamını taşınıyor 🎀
Birminiginannesi Esra_80_ aynen kagıtların hepsi eşit hepsi aynı katlanmasına ramen hep aynı isim cıktı
Melike0642 icegul Elbette öyle geçtiği ayete baktım kötü bı anlamı yok hangi sözcüğün manası anlamadım ama 😊