EmineGneDemir Selinnusta çatım çok darmış vajina girişi falan. Doktorum sancını bekleyelim o anki duruma göre sezeryana alalım diyor normalde ama bakalım.zaten erken Doğum riskim vardı 32 den beri nstde sancılarım çıkıyor. Her an gelebilir diye düşünüyorum oğlumun 😊
Selinnusta EmineGneDemir bana hala çatı muayenesi yapmadı 38den sonra yapacakmış 🤦🏻♀️ Böyle normal mi olacak sezeryan mı diye düşünmek çok kötü bi belli olsada rahatlasak
EmineGneDemir Selinnusta benim düzenli çıkıyordu sancım nstde oyüzden erken yaptı. Doktorunuzdan rica edin yapar 😊
Elaali Bizde son 26 gün 😫😫 o kadar cok beklememin nedeni ikizler burcu olmamasi için 22 hazirana sezeryan olcam yengeç burcu olmasını istiyorum yoksa 15 hazıranda doğumum olacaktı 😂😂
Evaask Elaali benimde aynı ama artık dayanamıyorum çok agrım oluyor yoksa bende ikizler olmasını hiç istemiyorum 😂
Evaask Selinnusta benimde tam 20 günüm kaldı. Erken Doğum riskim vardı. Hiç bişey olmadı. Şimdide Doğum sancıları çıkıyor nst de ama hiç açılmam Yok. Gelse artık 😇🙏🏻
Selinnusta Evaask erkek bekler diyolardı ama burda okuduklarım benden önce olanlar 35.haftada bile doğuranlar var😁
Elaali Evaask ahh ahh bu burç fazla zor olmasa hemen doğum yapacam da fazla inat burçlar laf almazlar dediğim dedik olurlar bide erkek olduğu için korkutuyor beni 🙂 🙂 yengeç daha sakin akıllı oluyo
Evaask Elaali benim de erkek bende yengeç olsun istiyorum ama ikizlerde çok zeki oluyormus öyle duydum. Kendimi avutuyorum 😂 beklemez çünkü Haziran 22 yi
Denizim Sema99 benimde son 38gun😊 heyecan ve korku var buaralar,dun gece ruyamda bisanim gelmis hastaneye doguma gidiyordum😁 Hakkimizda hayirlisi insallah saglikla gelsinler🙏🏻
Elaali Selinnusta yok hayır ilk doğumum sezeryandi bu ikinci olacak inşallah 15 haziran sezeryan olabilirim ama ikizler gelmesin diye 22 haziranı bekliyorum 🙂 🙂