Selinnusta Bebişime kavuşmama az kaldı burda benden daha sonra hamile olanların doğum yaptıgını görünce her an herşey olabilir diye düşünüyorum bi yanım çok hazır bi yanım hiç hazır değill🤦🏻♀️ Sizde durumlar ne kızlar😊
Hamdos Hnfth Selinnusta son 35 gun sabırla heyevanla korkuyla beklıyorum prensesımı allah sag salım kucaklarımıza almayı nasıp etsım ınsallah ❤🙏🏻
EmineGneDemir Selinnusta son 30 ama sezeryan olacağı İçin daha erken hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah 😊
Sema99 Selinnusta son 38 gün kaldı gününde doğarsa oda ama gününden önce doğacak çünkü suyum fazla benim
Denizim Sema99 benimde son 38gun😊 heyecan ve korku var buaralar,dun gece ruyamda bisanim gelmis hastaneye doguma gidiyordum😁 Hakkimizda hayirlisi insallah saglikla gelsinler🙏🏻
EmineGneDemir Selinnusta çatım çok darmış vajina girişi falan. Doktorum sancını bekleyelim o anki duruma göre sezeryana alalım diyor normalde ama bakalım.zaten erken Doğum riskim vardı 32 den beri nstde sancılarım çıkıyor. Her an gelebilir diye düşünüyorum oğlumun 😊