rizelipek İlk hamile kaldığımı öğrendiğimde önce kız isimleri not almıştım kız olursa SARE koyacağıma karar vermiştim ancak daha sonra oğlum olacağını öğrendim 🤭 erkek ismi bulmak cidden zor oldu 8. Ayda bulabildim ve oğlumun adını KAYRA koyduk son 25 günümüz var inşallah bekliyoruz ☺️☺️
ayselisindeen Sim25 Kızım olursa ikinci ismini ölmüş annemin adını koyucam tam adı Hazan Maral olucak . Erkek olursa da Yankı Vefa koyucam Allahın izniyle inşallah 😊🙏
Glysrcn Ben Birce koymayı düşünüyorum değişmez eğer fikrimiz yorumları hep okudum kimse Birce koymayı düşünmüyor galiba hiç rastlamadım 🤣 Birce isminde tanıdığı olan var mı peki birceler nasıl olur 😊
Berrins Berrins ilknuryakiskan 😂 güçlü önsezilerimiz var desene 😉 yakında kontrolüm var orda netlesicek bakalim benim de 🙂
Ebruaraf İlk oğlum Araf ikinci hala kararsız kaldık Mervan Şahmeran behram arden karan pamir yardımcı olursanız sevinirim belki sizede fikir olmuş olur ☺️🥰🧿
cagla_celikdemir33 Biz 7 buçuk haftalığız kızımız olursa Arya 💖 oğlumuz olursa Doruk💙 olucak inşallah 😊