Ebruaraf didem1234 ne bileyim valla kayınpederin ismi şahmerden ona yakın olsun dedik sanırım abarttık 🤦🏻♀️😂
Cidoke 3melekannesi23 bi bakın içinize nasıl siniyorsa ona karar verıceksnzdr zaten. Bız daha cınsıyet belli degıldı ısım bakıyordk bır ay oldu anca karar verebıldık :) darısı size
Hndn36 DalisMom ne olacak ki sorun olarak yüzünü gördükleri an sorun ortadan kalkar biz eşimle yıllar önce kararlaştırmıştık ☺️ Biz de durum farklı şimdi cinsiyet bekliyoruz sadece ismi belli 😇🐣
DalisMom Hndn36 kararli olmak ne kadar guzel bisey 🎈 adiyla, saglikla buyusun insallah, cok haklisiniz.. azcik bize de nasip olsun insallah 🙏🏻
Hndn36 DalisMom amin çok teşekkürler sizinde içinize sinen ve bebeğe uğur getirecek bir isim olur inşallah 🤲
balkiz12 hatice3553 ya ben sürekli konulan isimlerden olsun istemedim Gülce ismi çok naif anlamı güzel bi isim:)Adlarıyla yaşaşın inşallah minik prensesler 🤲
Birminiginannesi Sim25 kızımız olucak inşallah adı Defne 🥰 bu saatten sonra donuş yok emzik zinciri fln hepsini yaptırdım 😂 sırf kaynanam burnunu sıkmasın diye 6 aydır başımızın etini yedi Zehra olsun diye
Berrins Birminiginannesi rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ☺️ isimlerinin de aynı olucak olması ♥️ güzel bir tevafuk oldu ☺️