Abcxyz Zeynepppp55 aayyy bir kadın bir erkek diziside ki zeynep jabağı koymak istiyordu o geldi aklıma 😂😂
asli-tlk Sim25 henüz cinsiyet öğrenmedim ama kız olursa kesnlikle alya , erkek olursada ali asaf diye düşünüyorum:)
FatmaNur92 Sim25 biz baştan beri kızımız olursa babası oğlumuz olursa ben koyacaktm ismini. Kızımız; Hüma Ela Oğlumuz; Muhammed Kayra💭 Muhammed Kayra’mızı bekliyoruz nasipse ❤️
Havvarslangrn Gizemkurt35 ben de mihrayı anlam olarak çok beğeniyorum ama söylenişi zor mu olur acaba diyorum. Benim de kız ve hala kararsızım ☺️
Ardenikom ByMelody cok şaşırdım benim oglum 2 yasında hıc aglamaz bebekkende çok sakindi..onun isimle bir alakası olacagını sanmıyorum denk gelmiştir
hatice3553 balkiz12 çok güzel bizim de cinsiyet belli değil ama kız olursa eğer ismimiz belli Gülce 🤗
balkiz12 hatice3553 ya ben sürekli konulan isimlerden olsun istemedim Gülce ismi çok naif anlamı güzel bi isim:)Adlarıyla yaşaşın inşallah minik prensesler 🤲
Ezgiiiiiii Emineerdem ayy bizde aynı kızın hergun ismi değişiyor bakalım şimdilik irem diye düşünüyoruz 1 hafta sonra doğum var ne olur bilmiyorun