Mhamza Sim25 İlk oğlum ismi Muhammed Hamza ikinci oğlum olacak onun ismini Ömer Ali koyacağız inşallah 🦁🦁😌
Gulsurmeli eccmmnr Anlamını çok sevmiştim onuda düşünebilirim larin ismi var son zamanlarda çok hoşuma gitti su perisi demekmiş😂
Minikbademinannesi Sim25 Kizimiz.olursa adi umay ada kesin ama erkek belli degil ben diyorum k.pedern adini koyalim esim huyuda ceker die istemiyo dusunuyoruz
Seher24 Sim25 Oğlum var 3 yaşında ismi miran asaf 🥰 19 haftalık hamileyim şimdi kızım olacak ismi şimdilik gönül Azra heran değişebilir 🥰👌
ezgibasarmis Sim25 Kızım olacak nasip olursa adı da Eva (ilk kadın, havva) olacak. Evrensel bi isim neredeyse tüm dillerde yazılışı ve anlamı aynı
KaranIlgarmom Sim25 Allah sağ salim kucagimiza almayı nasip ederse bizde oğluma Karan Ilgar👶 ismini düşünüyoruz 😉
Melikem55 Sim25 kizim var duru inci ❤ yine hamileyim ama buna daha bisi dusunmedim cinsiyeti belli olunca bakalim 😊😊😊
archmom Msydn6 ahh canım benim . 3. Düşünüyorsanız Allah 3. De kız olmasını nasip etsin . Kız erkek sağlıklı olsunlarda napalım . 🥰
Msydn6 archmom inşallah canım ya hayırlısı ama hayat geçim çok zor daha bir evimiz bile yok eğer evimiz olursa Allah nasip ederse 3. Cüyü isteriz şuan eşim pek yanaşmayabilir haklarımızda hayırlısı olsun🤲🏼
Cennetmavi Ben de iki aylık hamileyim inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım erkek olursa Ertuğrul Yalçın kız olur sa da cennet mavi düşünüyoruz 🤗😇