Serbey Tuuuuu banada bakarmisiniz 30 agustos 2020 son adet tarohi baslangici dogum tarihim 15.07.1984 tesekkurler
MinikRC Tuuuuu Bana da bakar mısınız 😬 pek inanmam böyle şeylere ama çok merak ediyorum. son adet 28.11.2020 Yaşım 22
Deniz-naz Tuuuuu canım banada bakar mısın 20 Haziran sat 12 10 1985 dt tahminime göre adetten hemen sonra kaldım yani Haziran’da ama istersen temmuzada bak
Tuuuuu Deniz-naz ekim de 35 yaşına girdiğine göre. Haziran ayın eğer gebe kalma ayınsa o zmn gebe kaldığın yaşın 34 oluyor
Tuuuuu Deniz-naz haziran kız çıkıyor Temmuz ayı erkek. Eğer adet süren 28 ise Haziranda gebe kalamazsın son adet tarihinden itibaren 14 gün snra senin yumurtalama tarihin oluyor temmuz da gebe kalıyorsun.
gulben-26 Tuuuuu bana da bakar mısın canım rica etsem 🙏 son adet tarihim: 19.10.2020 Doğum tarihim;20.08.1994
Beyazmelekkk Tuuuuu benim adet sürem birde geç oluyor genelde 32-35 günde falan. 30 altında görmedim hiç uzun sürüyor arasi
Tuuuuu Beyazmelekkk eylül ayında yumurtalama olduysa kız çıkıyor ama adet sürenin uzun olduğunu söylüyorsun o zaman senin yumurtalaman ekim de oluyor ekim ayı erkek gösteriyor
miraykumru MinikRC Tuuuuu merhaba banada bakar mısınız ?🙏🏼 son adet tarihim:20 Ekim.2020 doğum tarihim: 13.01.1992 Yaşım 28 teşekkür ederim şimdiden 🙏🏼💕
Beyazmelekkk Tuuuuu yaa ne kadar arafta kalıyorum 😄 Eylül ise kız Ekim ise erkek . Acaba ne zaman yumurtladim ki yaa . Genelde uzun adet dongum . Yumurtlama da adetten çok sonradir belki 20. Gün olabilir.