Emircan Tuuuuu canım banada bakarmısın:)) Son adet tarihim 7 Ekim doğum tarihim 24.03.1996 adetim 28 30 gün arası genelde
aslihangacal Tuuuuu Tuuuuu bana da bakabilir misiniz 🥲 son adet tarihim 16.10.2020? doğum tarihim 08.04.1997
Tuuuuu aslihangacal Ekim ayın da yumurtalama olduysa bu ayda gebe kaldıysan erkek… ama eğer kasım da olduysa kız çıkıyor. Kendi yumurtalama tarihini biliyorsan hangi ay olduğunu bilirsin
Beyazmelekkk Tuuuuu yaa ne kadar arafta kalıyorum 😄 Eylül ise kız Ekim ise erkek . Acaba ne zaman yumurtladim ki yaa . Genelde uzun adet dongum . Yumurtlama da adetten çok sonradir belki 20. Gün olabilir.
Emircan Tuuuuu tesekkurler canım :) bide buna bakarmısın son adet tarihi 24 haziran doğum tarihi 01.12.1992 28 gün adet olma sıklıgı :))
miraykumru MinikRC Tuuuuu merhaba banada bakar mısınız ?🙏🏼 son adet tarihim:20 Ekim.2020 doğum tarihim: 13.01.1992 Yaşım 28 teşekkür ederim şimdiden 🙏🏼💕
Tuuuuu Melisa_eker sen de bakar mısın canım benim takvim de kız çıktı. Senin takvim de ne çıkıyor La_Liberte
Tuuuuu birprensesvebirprensannesi birprensesvebirprensannesi erkek. Eğer gebe kaldığın yaşın 23 ise erkek