Kuzum dikkatli ol takibini iyi yap nisanda olabilir başka birşeyde Allah yardımcın olsun
30. Haftada azıcık kan
Glysrcn canım Allah korusun plesanta da kanama olabilir . 27 de bende de oldu ama devamı da geldi baya kırmızı kan bebek gitti sandım doktor baktı plesanta alanında kanama alanı gördü oranın kanı sızıntı yapıyordu ve ilaç yatış tedavisi başlattı doktorumuz 32 ye kadar yattım . Tabiki hiçbirimiz doktor değiliz ama kanın hiçbir türlüsü gebelikte iyi değil diyor benim doktorum
Astadavistabeybi hepinize teşekkür ederim arkadaşlar Allah razı olsun resmi tatile denk gelmesi kötü oldu acile gideceğim. Hayırlı haberlerle dönerim inşallah 🤲
Mesela tekrar kontrol ettim şimdi hiç bir şey yok tertemiz.sanki hiç olmamış gibi
Glysrcn acile görünün canım ne olur ne olmaz bazen çok normalde olabilir çok ciddi de olabilir en iyisini uzmanlarımız bilir ben sadece başıma gelen örneği vermek istedim inşallah güzel haberlerle dönersiniz
Nst ye bağladılar arkadaşlar şuan kan verdim idrar vericem. Henüz bi açıklama yapmadılar ilişkiden olabilir dediler bekliyorum 🤲
Seda5892 hastaneye yatışım yapıldı rahim ağzı kısalığı var dedi doktor çok değil ama biz yine de önlem olarak yatış yapalım dedi ciğer geliştirici iğne oldum. Kanama takip ediyorum çok şükür yok ama nstde düzensiz sancılarım çıktı. Bakalım sabah ola hayrola 🤲 ilgin için çok teşekkür ederim canım 🥰
Glysrcn resmi tatile denk gelmesi kötü oldu demişsiniz o yüzden yazıyorum, ben dün gittim hastaneler bomboş gidebilirsiniz sizde 🤍 çok geçmiş olsun
Glysrcn nişan gelmiş canım hastaneye gitmekle iyi yapmışsın inşallah önlemini alırlar ciğer geliştirici iğnenin de etkisi olur rahim boyu kaç olmuş ki
justwaiting teşekkür ederim hastanedeyim evet tenha gerçekten 😊
sinannuray rahim boyunu söylemedi ama çok olmadığını olmadığını söyledi.
Gerçekten mi😳 bana açılmadan falan bahsetmedi hiç doktor ama şimdi sizler öyle deyince bi tedirgin oldum.aklıma hiç doğumun başlama ihtimalini getirmemiştim erken diye🙁