pitircikannesi1 Zezezemom 13+4 olduk biz canım. 11 haftalikken erkege benziyor dedi 12.haftamda sa gittiğim de daha erken net birsey söylemek icin dedi. Bir daha ki kontrolde net öğreniriz artik😊😊
seymacambayraktar Zezezemom 4-5 haftalık iken keseye baktırdığımızda kese yuvarlak ise erkek değilse kız diyorlar doğru mu?
Beyzan Betul95 ben bugün şunu anladım erkekte pipi çıkıntısı olduğu için çabuk belli oluyor ilk oglumda da 12 de öğrendik bunda da 😍Allah sağ salim kucağımiza almak nasip etsin inşallah
Mnssss Kizlar bende dün gittim 14+1 im goremedk o kadar hareketliydi ki 4 hafta sonraya kaldı nasl bekliycem bilmiyorum 🤭🤭
Esra_80_ Dün öğrendim 14 haftalık olmuştum bir kızım olucak Allah’ın izniyle 🥰🙏🏻%90 kız dedi degişecegini sanmıyorum 🤷♀️
Esra_80_ Zezezemom amin inşallah 🥰🙏🏻Sizde inşallah kısa sürede öğrenirsiniz ama cinsiyet öğrenmeye giderken çikolata veya meyve suyu iç 😂hareketli oluyorlar gösteriyor ister istemez🥰
Babyto-Mom uykusuz1parol Benimde ayın 6sında günler geçmiyor ikili test sırasın erkek olabilir dedi ama bakalım haftaya cuma 15+5 olacak belli olur heralde artık 🌺