Babyto-Mom uykusuz1parol Benimde ayın 6sında günler geçmiyor ikili test sırasın erkek olabilir dedi ama bakalım haftaya cuma 15+5 olacak belli olur heralde artık 🌺
uykusuz1parol Babyto-Mom İnşallah rabbim hayirli saglikli evlat versin .Bizde henuz tahmin de yok 🙂Gerci yasadigim yerdeki hastanede cihazlar da pek kaliteli degil ben biraz gec ogrenirim 😃
Zezezemom Neslihan1903 ikili testi devlette yaptırdım ondan doktoruma gidemedim en son 10 hastalıkken gitmiştim
Dilan2912 Zezezemom canım doktor konuşuyordu işte bu bacağı kolu daha diyecektim ki cinsiyet belliyse söylemeyin konuşmasının bitmesini bekliyordum muhtemelen kız dedi ☺️
uykusuz1parol Babyto-Mom Ya devlet hastanelerini de biliyorum yine ama burdaki cihazlar gercekten eski aslen samsunluyum devlet hastanesinde calistim gordum cihazlarjni da şuan Kars tayim
Sed22-09 Zezezemom evet o gün maşallah çok haraketliydi doktorda o an yakaladı erkeğe benziyor dedi sonra baya bir baktı %99 erkek dedi canım :)
Babyto-Mom uykusuz1parol Hadi ya detaylı için başka bi yere gönderirler belki o zaman öğrenirsin canım