Zezezemom Elifberk Anladığım kadarıyla erkek bebekler küçükken kendini belli ediyor çoğunlukla kızlar ilerleyen haftalarda istisnalar olur tabi ki
Dilan2912 Zezezemom inşallah canım ama ben cinsiyet partisi yapmayı düşünüyorum doktora kağıda yaz diyecem de bakalım
Dilan2912 Zezezemom bende kendimi tutamam diye düşünüyorum ama bakalım nasıl olacak kendimi eve kadar tutarsam kağıdı arkadaşıma vereceğim direk
Busracobann 14 haftaligim dün devletteki doktorum poposu dönük olduğu iciniçin göremedi 2 hafta sonra kendi doktoruma gidecegim inşallah net belli olur bende çok merak ediyorum
svmm Zezezemom benim 13. Haftada eşim sordu doktoruma erkeğe benziyor ama kordonda olabilir demişti erkek 😊
Beyzan https://hizliresim.com/6iyzHz Bugün 13+1 olduk ve çok net erkek olduğunu gördüm. Darısı merak eden herkesin başına 😍
Beyzan Beyzan resimden tam anlaşılıyor mu bilmiyorum ama iki bacak arasının resmi ve ortada minnak bir pipi var 😍 bu ikinci oğlum olacak 😌
Dilan2912 Zezezemom canım doktor konuşuyordu işte bu bacağı kolu daha diyecektim ki cinsiyet belliyse söylemeyin konuşmasının bitmesini bekliyordum muhtemelen kız dedi ☺️
Beyzan Betul95 ben bugün şunu anladım erkekte pipi çıkıntısı olduğu için çabuk belli oluyor ilk oglumda da 12 de öğrendik bunda da 😍Allah sağ salim kucağımiza almak nasip etsin inşallah