SeymaBrt Hozeker benim arkadaşımın doğumunu yaptırdı. O da sezeryan oldu ama 41.haftada hala sancı gelmediği için ve kaka yeme ihtimaline karşı.
Hozeker SeymaBrt gerekli olduğu zaman tabiki sezeryana karşı değilim önemli olan anne bebek sağlığı inşallah zamanında gelir
Dua35 SeymaBrt anladım çok teşekkür ederim açıklayıcı cevabınız için 🌸🙏🏻Bende öyleyim alıngan ve çok takıntılı bir hal aldım ..İnşaALLAH sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize 🌸🙏🏻
Asude_07 SeymaBrt ilk hamilelik icin kan testi vermeye özel hastaneye mi gitmeli yoksa devlet olir mu sizce
SeymaBrt Asude_07 yani normal kan ve idrar testine bakıyorlar.Ve sağlık ocağı olduğu için covidden dolayı bir riskte yoktu. Brnce aile hekimi de yapabilir yani. özelde ücret vermek yerine
Hozeker Betul-35 evet açıklamasında pandemiden dolayı öneriyorum dedi bunları anlatman içimi rahatlattı :)
denizanasiii Kbraozkn Perinatolog Op. Dr. Murat Aksoy, işini titizlikle yapan bir doktor. Yeri hemen Medinovanin yan tarafında. Riskli gebelik uzmanı, detaylı ultrason için rahatlıkla gidebilirsiniz.
Kbraozkn denizanasiii fiyat olarak ne kadar acaba detaylı için muayene ücretinden hariç ücret talep ediyorlar mı
denizanasiii Kbraozkn muayeneyle birlikte 500 lira, detaylı ultrasonu yaptıktan sonra raporunu da yazıyor, cd de veriyor, Hasan Akalın rapor vermiyor mesela. Ayrica kendisi perinatolog da değil. Bu tip işlemleri perinatologlar en iyi yapıyor.