Betul-35 mualla37 ben de ilk zamanlar hem hasan akalına hem özgür beye gidiyordum. Hasan akalın ayrıntılı ultrason yapıyorum diyor ama normal her zaman ki ultrasondan bakıyor ve Bi günde bakmıyor. 16 hafta da Bi başlıyor detaylıya 24 haftalık olana kadar her gittiğinde belli Bi yerini inceliyor bana öyle dedi. Her geldiğinde farklı yerlerini detaylı bakıcaz 16 hafta da başlayarak 24 hafta da bitiricez detaylıyı dedi. Yanı her gidişte 250 veriyorsun bana öyle dedi
mualla37 Betul-35 benim arkadaşım giti bir defasında her yerine bakmışlar canım gitigimde sorarım eğer öyle derse banda özgür beyde yaptırırım aynı paraya denk gelcek çünkü öyle
Betul-35 Hozeker yok canım kesinlikle sezeryan yanlısı değil sadece şuan virüsten dolayı daha çok sezaryen teklif ediyor. Geçen sene arkadaşım özgür beyde normal doğum yaptı. Hatta arkadaşım istemiyordu sezaryana alın diye yalvarmış sancılara dayanamadığı için ama özgür ikna etmiş sakinleştirmiş. Gece yarısı doğum yaptı arkadaş kaç saat beklemiş başında.
Hozeker Betul-35 evet açıklamasında pandemiden dolayı öneriyorum dedi bunları anlatman içimi rahatlattı :)
Betul-35 mualla37 sen sor yine ama bana öyle dedi. Ben de ilk 250 tl vermek mantıklı diye hasan beye yaptırayım dedim. En son kontrole gidince sordum 14 haftalıktım o zaman. 2 hafta sonra gel ayrıntılı ya başlıcaz 24 haftalık olana kadar her kontrolde belli yerlerini detaylı inceleyerek 24 hafta da detaylıyı bitirmiş olucaz dedi.
Betul-35 mualla37 sezaryana doğum çok artmış ama yılbaşından önce 2700 Dü sezaryan. Bde doğumdan önce zorunlu tahliller oluyor ve korona testı yapılıyor zorunlu arkadaş korona testiyle kan tahlillerine 330 TL vermiş 2700 de sezeryana verdik demişti daha aralıkta doğum yaptı.
mualla37 Betul-35 ben gitigimde 21 haftalık olmuş olucam bakalım hayırlısı sen kaç haftaliksin öğreniyim sanda burdan yaziyim gitigimde
SeymaBrt Dua35 pko var bende o yüzden geç döllenme oldu. Burcu hanım ilk gittiğimde bunu kendisi söyledi. 9 gün sonra kontrole gel dedi. Bebeği göremedi yolk sacı gördü. Kürtaj olabilirsin filan yaptı. Daha net bişey olmadan kürtajdan bahsetmesine üzüldüm. Ve geç döllenme olduğunu söyledim. Hala kürtaj da olabilir filan dedi.O yüzden bıraktım. Özgür beye gittiğimde ise normal gebeliğin geç döllenme olmuş 3 hafta sonra gel ikili test yapalım dedi. Mesela canım ciğer çekiyordu. Diğer doktorlar yeme demesine rağmen Özgür bey abartmadıkça yiyebilirsin dedi. Sonuçta hasta değilsin hamilesin sadece dedi. Kilo problemimle ilgili de dikkat et biraz dedi. Arkadaşım da Özgür beye gitti o memnun kaldığı için gittim ben de memnun kaldım. Ama siz Burcu hanımdan memnunsanız ona devam edebilirsiniz. Ben hamilelik sürecinde baya alıngan oldum ve stresli geçti ilk haftalar. Bebek yok kese küçük filan bir sürü şey. Rahat bir doktora ihtiyacım olduğuna karar verdim. Sonuç olarak tıp eğitimim yok. Aldığım elektriğe göre karar verdim.
Dua35 SeymaBrt anladım çok teşekkür ederim açıklayıcı cevabınız için 🌸🙏🏻Bende öyleyim alıngan ve çok takıntılı bir hal aldım ..İnşaALLAH sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize 🌸🙏🏻
SeymaBrt Hozeker benim arkadaşımın doğumunu yaptırdı. O da sezeryan oldu ama 41.haftada hala sancı gelmediği için ve kaka yeme ihtimaline karşı.
Hozeker SeymaBrt gerekli olduğu zaman tabiki sezeryana karşı değilim önemli olan anne bebek sağlığı inşallah zamanında gelir
Asude_07 SeymaBrt ilk hamilelik icin kan testi vermeye özel hastaneye mi gitmeli yoksa devlet olir mu sizce
SeymaBrt Asude_07 yani normal kan ve idrar testine bakıyorlar.Ve sağlık ocağı olduğu için covidden dolayı bir riskte yoktu. Brnce aile hekimi de yapabilir yani. özelde ücret vermek yerine
denizanasiii Kbraozkn Perinatolog Op. Dr. Murat Aksoy, işini titizlikle yapan bir doktor. Yeri hemen Medinovanin yan tarafında. Riskli gebelik uzmanı, detaylı ultrason için rahatlıkla gidebilirsiniz.
Kbraozkn denizanasiii fiyat olarak ne kadar acaba detaylı için muayene ücretinden hariç ücret talep ediyorlar mı
denizanasiii Kbraozkn muayeneyle birlikte 500 lira, detaylı ultrasonu yaptıktan sonra raporunu da yazıyor, cd de veriyor, Hasan Akalın rapor vermiyor mesela. Ayrica kendisi perinatolog da değil. Bu tip işlemleri perinatologlar en iyi yapıyor.