Betulll1 Aslanannesiayse 😅😅bende doğum tarihimin haziran olduğuna bakınca eyvah ikizlermi oluyo dedim
Merveulskin123 emrv çok üzüldüm benimde iki kaybım oldu sonra hamile kaldım inşallah sizinde sağlıklı bir şekilde hamile kalırsınız Rabbim yardımcınız olsun😔
Bengudursun 27 haziran doğum gözüküyor ama sezeryen olursa tabi 13 haziran civarı falan olur sanıyorum , bebeklerin %5 i zamanında doğar, beklicez bakalım.
Busramom54 nurayvaz54 evet dün belli oldu☺️ Sizin ? Önce erkek demişti doktorum sonra kız dedi. Dün başka bir doktor erkek dedi☺️
Gulsen3567 Ben ben ben 🤗 Haziranın 2.Haftasına denk gelecek sanırm 🌸🌸🌸Merakla bekliyorm haftalar geçmiyor sanki 🙄
damlali eliff93 sordum şu an öyle bişi diyemeyiz dedi plasenta ucu kanama neden olur ne demek bilmiyorum geçermi?
eliff93 damlali benim plesantanın ucu rahim agzındaymş o yüzden kanamalarım oluyor bazen aşırı bazende daha az. 25. Haftaya kdr plasentanın yukarı ckma ihtimali var dedi doktor.
Sezeniniz Merveulskin123 bizde haziran ayındayız ama gün belli değil 🤗 inşallah 12 haziran olur evlilik yıldönümümüz 😇❤️