damlali eliff93 benimde pembe başladı 10.haftalarda 13.haftamdayom bi akşam kanama geldi öyle dediler yatıyorum su an
damlali eliff93 amin canım inşallah bir an önce atlatalım bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım🤲🏻🤲🏻
Ebruklfgul damlali bende aynı durumu yaşıyorum acaba kaçıncı haftada başladı kanama ve lekelenmeniz oluyomu? Tedavi olarak doktorunuz ne uyguluyor?
damlali Ebruklfgul nedeni belli olmayan pembe akıntı yaşadım 10.haftamda sonra kahve oldu ara ara progestan kullanıyodum 13.haftamdayım salı akşama peceteye silince kan vardı acilen gittim iğne burdular plasentada kanama alanı gördüler önceden az diye sanırım anlayamadılar
kadriye25 Bende de var ya 13. Haftada dediler rahim ağzına çok yakın hatta kapamış diye. 24. Haftaya kadar yolu var dediler bekliyoruz inşallah yukarı çıkar 🤲🤲
Ebruklfgul damlali anladım peki ağrınız felan oluyomuydu yoksa sadece kanamamı? Bide iğneden başka bişe verdilermi? Bidaha ne zaman baktırcakmışsınız?
nurayvaz54 Busramom54 sağlıkla gelsinler en önemlisi o fakat insan hemen alışıyor bize kız dedi değişse üzülürüm ☺️
Miababe nurayvaz54 aynen eşimle de öyle konuşuyoruz alıştık kız fikrine de bir burukluk olur sanki 🙈😊 hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inş🤲
Busramom54 nurayvaz54 evet en önemlisi sağlıklı hayırlı evlat olması🤲🏼❤️ Kaçıncı haftada demişti ki size ? Yakın zamanda söyledyse doğrudur bence