Tazegebe1 Esengul42 ben o heyecanla kaç kere sordum değişir mi değişir mi diye yok dedi bariz belli pipi yok olmazsa yani😀ama bende diğer kontrolü beklicem alışveriş için
acrmelek Tazegebe1 acelesi yok ya bencede bekle hem daha emin alışveriş yaparsın 😂 bende sadece iki zıbın aldım heves ederek oda unisex 😂 cinsiyet bile bilmiyordum dün öğrendim işte
Ortmenanne16 acrmelek bizde oğlumuzu bekliyoruz çok heyecanlı bı dönem ileride sağlı sollu beni öpecek belki de paylasamayacak iki erkekle evi paylaşacağım her yer atlet ve boxer dolacak ayy yarabbim çok amin 🙏♥️🥳
acrmelek Ortmenanne16 evet annelere daha düşkün erkek bebişler bende kendimi özel hissediyorum rabbim bağış etti bize sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Denizzz88 acrmelek bende erkek annesi olmaya yeni yeni alışmaya başladım yeğenim,kuzenlerim,arkadaşlarımın çocukları hep kız ilk erkek benden geliyor bakalım erkek bebekle ilk defa bi münasebetim olucak resmen hep kız geldi önüme 😂😂
acrmelek Denizzz88 bende aynı duygulardayımm hep kız deneyimim oldu yeğenlerden dolayı acemi hissediyorum 😍🤭🤭
Hicranyigit acrmelek ilk sezeryandi ama çok da zor olmadi yine de insan bile bile gitmek daha başka oluyor arada korku sarıyor arada kavuşacağım için sabırsızlanıyorum öyle ortaya karışık birşeyler 😁🤲🏻🤰❣️
Eda319 acrmelek Bizde erkek bebek bekliyoruz. Adeta eşimin kopyası 🙈dudaklar kalın kalın annesinin aşkı öpücük atar gibi yapar bide🤭
acrmelek Muhammed8778 allah razı olsun sizin bebiş de sağlıkla güzellikle gelsin sonra belki arkidaş olurlar kısmet nasip 😍😍😍
acrmelek Neslihanbew evet valla benim de cevrem şuan erkek patlaması yaşıyor gebe olan herkes erkek 💙 sene erkek senesi Allah hayırla nasip etsin bebişinizi kucağınıza alırsınız insallah
Neslihanbew acrmelek amin teşekkür ederim EABBİME DUAM sağlıklı sıhhatli gelsin her ikiside başımın tacı 🙏😀
acrmelek Neslihanbew amin dualarımız tüm minikler için (acrmelek) instgrm sayfam varsa sizin ekleyin kopmayalım birbirimizden sohbet ederiz konusuruz insallah
Rehile nisanmaral hahahahha aynı düşüncedeyiz🤭🤭🤭 Bende İlk onu düşündüm diye bilirim Sğa salim Doğsunlar İnşAllah
acrmelek acrmelek bu arada (acrmelek) instgrm sayfam varsa sizin ekleyin kopmayalım birbirimizden sohbet ederiz konusuruz insallah