acrmelek Camurcu (acrmelek) instgrm sayfam varsa sizin ekleyin kopmayalım birbirimizden sohbet ederiz konusuruz insallah
Hicranyigit acrmelek ilk sezeryandi ama çok da zor olmadi yine de insan bile bile gitmek daha başka oluyor arada korku sarıyor arada kavuşacağım için sabırsızlanıyorum öyle ortaya karışık birşeyler 😁🤲🏻🤰❣️
acrmelek Hicranyigit Allah sabrını versin güzel anne bebeklerimiz sağlıkla gelsin kollarımıza zaten çok kötü bi sene geçirdik bize rabbim hediye gönderiyor inşallah kavuşuruz biraz önce
Bircanderin acrmelek Benim de oglum olacak nasipse Deniz Efe 💙heyecanliyim cok yasayip görecegiz nasil bir his erkek Annesi olmak 🧿💕💕
acrmelek Bircanderin ben hislerimi yaşayamıyorum galiba biraz panik biraz endişe var 🥱 çevremde hiç erkek bebek yok deneyimi kendi oğlumla kazanacağım 🤩 ondan korkuyorum galiba sizde de durum aynı mı kiii 🤭
EceEgemen acrmelek cnm bir oğlum var 5 yaşında şimdi ikinci geliyor oda erkek. Her evlat özel ama erkek çocuk cidden başka :)
Neslihanbew EceEgemen her evlat annesine başka gözükür 😀 benim de bir kızım ve cidden başka şimdi ikinciye hamileyim kız ya da erkek benim için başka 😀sağlıklı doğumlar
Hicranyigit acrmelek acrmelek amiiiinnnn inşallah sağ salim yavrularımıza kavuşuruz 🤲🏻🤰 Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın ama gerçekten anne olmayı hakeden kadınlarımızın doğurup sokağa çöpe atanların değil 😓😓
Bircanderin acrmelek ilk bebegim acikcasi Anne olmak erkek bebek Annesi olmak duygularini bende bilmiyorum bende Sizin gibiyim panik endise heyecan icindeyim yasayip gorecegim ☺️☺️
havvaslan2907 cansugrn 😂😂😂 valla benimde hamile kaldığımdan beri sürekli rüyama erkek bebek giriyordu kız deyince şaşırdım bakalım kız mı erkek mi 😂
canimoglum1 acrmelek oy benim canım oğlummm öyle sabırsızım ki 26 haftalığım öpüo koklamak için gün sayıyorum 💙💙😍😍😍