acrmelek Eda- 16+1 teyzesi 💙🥰 bu arada acrmelek) müzik öğretmeni yazar instgrm var ise irtibatımızı hiç koparmayalım isterm 💙
acrmelek arelaslan acrmelek) müzik öğretmeni yazar instgrm var ise irtibatımızı hiç koparmayalım isterm 💙
acrmelek Camurcu (acrmelek) müzik öğretmeni yazar instgrm var ise irtibatımızı hiç koparmayalım isterm 💙
acrmelek Seyma2861 ah ya vallahi neyse alışacağız bu duruma 😂 antrenman yapayım bende şimdiden 😂 bu arada acrmelek) müzik öğretmeni yazar instgrm var ise irtibatımızı hiç koparmayalım isterm 💙
acrmelek Srnysl oh ne güzel herkese nasip olmaz valla ben görmedim mesela bu arada acrmelek) müzik öğretmeni yazar instgrm var ise irtibatımızı hiç koparmayalım isterm 💙
acrmelek urazaslan maşallah Allah sağlıkla. Nasip etsin bebişlerimizi acrmelek) müzik öğretmeni yazar instgrm var ise irtibatımızı hiç koparmayalım isterm 💙
acrmelek Camurcu tamam canım olsun her fırsatta görüşelim burdan o zaman aşırı güzel bi sohbet oldu rahatladım bi kaç arkadaş daha edindim onlarda sağolsunlar gerçekten insanın ihtiyacı oluyor 💙
Camurcu acrmelek adını yazdım kuzum aklımın en önemli köşesine ben de sen gibi tatlı bı insanla tanıştığım için çok mutluyum 😊
Esengul42 Tazegebe1 benim de doktor gördü gösterdi ama yine de hazırlık yapma yın filan dedi öncesinde o yüzden aklım karıştı :)
Tazegebe1 Esengul42 ben o heyecanla kaç kere sordum değişir mi değişir mi diye yok dedi bariz belli pipi yok olmazsa yani😀ama bende diğer kontrolü beklicem alışveriş için
Neslihanbew acrmelek bu sene ne kadar çok erkek var maşallah forum da herkes erkek diyor kız anneleri siz nerdesiniz 😀 bu arada ben daha bilmiyorum öğrenmeme çok var 😀 ama bir tane dünya tatlısı kızçem var çok şükür 🙏
acrmelek Neslihanbew evet valla benim de cevrem şuan erkek patlaması yaşıyor gebe olan herkes erkek 💙 sene erkek senesi Allah hayırla nasip etsin bebişinizi kucağınıza alırsınız insallah
Muhammed8778 acrmelek 20 aylık oğlum var ve çok gzuel bı duygu ,😚😚 rabbim sağlıkla kucağınq almayı nasip etsin inşallah benim ikincisi daha belli deil cinsiyet sağlıkla gelir o da inşallah 🤲🌹
acrmelek Muhammed8778 allah razı olsun sizin bebiş de sağlıkla güzellikle gelsin sonra belki arkidaş olurlar kısmet nasip 😍😍😍