ipekipek HilalKaradeli banada 2 ocak sezeryan tarihi verdiler ama 1 ocakta bakıp belki ozamanda alabilirim dedi. Allah ikimizide kurtarsın bir an önce sağlıkla 🌸
1prenses1prensim Melikeakkc olabilir canm 38 in icinde veriyolarmis zaten tahlileri hallettm bugun de anesteziye gidicem bakalm bi belli olsa bende rahat edicem
ESMAARAS 1prenses1prensim benıde haftaya anestezı ye gonder cek napılıyo hangı tahlıller yapılıyo canım
Glakky1 Melikeakkc ayyy bende o günlere gelmek istiyorum hemenn şuan 32+4 Bende sezeryan olcam kısmetse🙏🌸
Esraserttag Melikeakkc 37. Haftadayım çok heyecanlıyım bende rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
alperyigit Melikeakkc bende 38+5 te kucağıma alıcam allah nasip ederse 😊 4 ocakta sezeryanımız var dün kontrol de 3,100 gram dedi allah sağlıcakla kavuştursun hepimizi 🤲🏻
aysiin Mom092 canım kahvaltıdan sonra gel dedi doktor yatış yapılıp testler yapılacak akşam üzeri 5.6 gibi alacak ameliyata
aysiin Mom092 senin kaçta olacak canım cumarteside çıkışını veririm dedi 1 gün kalacağız bi aksilik olmazsa inşallah
Gulaysenkaya Melikeakkc size doktorunuz plesanta yaşlanması için bi açıklama yaptı mı yani noluyomus yaslaninca
Melikeakkc Gulaysenkaya son zamanlarda normalmiş ama suyum alt sınırdaymış o yüzden 6 Ocak belirledik hem gönlüm sezeryan yana çünkü çok ağırlaştım beklemek istemiyorum 😃
Mom092 aysiin ayy bana sabah 7 de gel oncesinde gece 12 den sonra hicbsey yeme dedi acliga nasil dayanacaksam 🙄😂😂
Mom092 aysiin tam su saatte ameliyata alirim demedi bebeğim ama benm tahminimce 8-9 gibi alir cunku ben 9 da hastaneye kontrole gittigimde doktorum ameliyatta oluyo her defasinda 😂