Melikeakkc Oglakdorukcum eşim 11 Ocak ama daha fazla beklemek istemedim gerçekten zorlanıyorum bi 5 gün daha bekleyemezdim 6 Ocak olcak bebeğimde babasıyla beraber kutlanır yine 😀😃
Oglakdorukcum Melikeakkc bende bekleyemem sanırsam tabi daha erken de gelebilir kısmet ya bıde bunun ıcın streslenmıyım😂
1Prens1Prensesmom Melikeakkc 36+3 haftalik olduk bizde sezeryan günü almak için 10 ocakta gidicez bakalım çok hareketli nefesim daraliyo sancılarım çok oluyo artık bian önce doğsun istiyorum
Melikeakkc 1Prens1Prensesmom allah kolaylık versin vanım benimde öyle hiç durmuyor geceleri nefesim daralıyor hareket ettikçe
Elisss33 Melikeakkc 40+3 olduk ya 01.01.2021 bugün gelsin istiyordum ama hiç belirti yok😞 sadece vajinaya baskı ve çok hareketli bugün
Melikeakkc Elisss33 allahım tez vakitte getirsin inşallah zor beklemek gerçekten son zamanlar hiç geçmiyor
1prenses1prensim ESMAARAS önce kan tahlili veriyosun sonra ekg cekiliyosun onlaron sonucu cikinca anestezi dr na 182den randevu aliyosun ben ertesi güne alabildim hemen anestezi dr gidince orda sana sorular soruyo durumuna gore doğum haneye yolluyo doğumhaneden sezeryan günü veriyolar
1prenses1prensim çok sukur artik belli 18ocak saba 7de yatışım yapilcak sezeryan için ama covidden dolayi mecburi belden uyusmali dedi anestezi dr istemiyorum dedim biraz korkum.var cunku o gun ki anestezi doktoruyla tekrar konusursun dedi
1prenses1prensim ESMAARAS bana da sbh 7de gel dedi bakalim kismet canm hayirlisiyla alalim kucağimiza insallah az kaldi doğumun nasil olcak
ESMAARAS 1prenses1prensim ben korkudan sezeryan ıstedım canım panık atak var bende oyuzden bebegımde strese sokmak ıstemedım
1prenses1prensim ESMAARAS benim de sezeryan olucak ama belden uyusmali dedi anestezi dr covidden dolayi bende oyle olsun istemiyorum bende de panik var korkuyorum o guns geldiginde tekrar anestezi dr soylersin dedi ins genel yaparlar