Esra_Omer_21 BAS123 En son cuma günü gittim yani 36+2 iken bebegimin kilosu 2750 gr dı bana çok az geldi ama doktor normal dedi sizinki kaç kilo
Camurcu Esra_Omer_21 inşallah canım ben de günde bi kaç tane yiyorum bi haftadır filan inşallah gelirler 😊
Esra_Omer_21 tugce_25 o zaman üzülmeyin bence inşaAllah doğuma kadar birazcık daha kilo alırlar hem normal doğum için belirli kiloda olmalari bizim için daha iyi☺️
Esra_Omer_21 tugce_25 incir kilo mu aldırıyor. ben muz çok yedim bebek kilo alsin diye ama bebege degil de bana çok etki etmiş 😂14 kilo almışım
gamzetahsin Esra_Omer_21 bizde 36+6 sizin gibi heyecan korku sevinc hepsi bir arada normal dogum istiyoruz insallah bizde bakalim ne zaman gelicekler acaba😊😊
Esra_Omer_21 gamzetahsin Rabbim inşaAllah normal dogumu nasip eder bende şuanlik korku yok inşaAllah hiç de olmaz ama vajinaya dogru baskı yapıyor oğlum cati muayenesi olmadık daha merak ediyorum acaba varmi diye
gamzetahsin Esra_Omer_21 bizde haftaya olcaz canim tam 38 de bnde normal dogum cok istiyorum insallah sıkntisiz bir sekilde kucagimiza aliriz😊
Esra_Omer_21 tugce_25 ooovvv boyunuz uzundur inşaAllah o zaman etki etmez benim boyum 1.56 biraz daha alirsan normal dogum zor olur dedi 😬
Esra_Omer_21 Esssgi bizim gelin öyleydi bebek tersdi size dedigimi uygaladi bebek döndü ama bizim gelin biraz korktuğu için sezeryan oldu.
Esssgi Esra_Omer_21 ben çok istiyorum normal olmasını, elimden geleni yapacağım dediğinizi de yapacağım artık hayırlısı olsun önce sağlık önemli olan 🥰