Esra_Omer_21 Çok şükür Oğlumla 37.haftayı da gördük.🐣O kadar çok heyecanlıyım ki kavusmak için sabırsızlanıyorum.😍Kavusma arzusu tüm ağrılarımı unutturuyor bana🤭 sizde durumlar nasıl güzel anneler.❤️🌸
Ohaezgi Esra_Omer_21 bende 33.haftadayım biraz doğum korkusu var tabi ama kızıma kavuşmak için sabırsıZlanıyorumm💕😇
Camurcu Esra_Omer_21 37+2 den merhaba. İki haftadır nst de sancim çıkıyordu ama ben hiç bir şey hissetmiyordum şu iki gündür adete bi kaç gün kala ince ince ağrı olur ya öyle ağrılarım oluyordu. Dün gece baya ağır oldu benim için baya ağrıdı belimle birlikte sabaha kadar buz gibi terledim. Ama bi nisan veya su gelmedi veya sancılarım düzenli değil bekliyorum inşallah çok bekletmeden gelirler
Esssgi Esra_Omer_21 biz de 36+3 olduk ben henüz ağırlaşmadım çok rahat hareket ediyorum çok şükür 🙏🏼 Yorgunluk halsizlik uyku düzensizliklerim var tabii ki ama miniş için her şeye değer. Bizimki dönmediği için (büyük ihtimalle artık dönmeyecek) sezaryen olacağım gibi görünüyor. Biraz endişe çokça heyecan var 🥰
Mommyyyy 31+0 im canim gecicek insallah günler . Ağırlamaya basladim zormuş biraz ama yine de hamdolsun
Esra_Omer_21 Mommyyyy Bana zaman geçmek bilmedi size su gibi geçer inşaAllah 🤭Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah 🌸
Esra_Omer_21 ESMAARAS Benimde bu cuma kontrolum var ama sanırım gitmicem 38.haftayi beklicem vajinaya dogru baskı hissediyorum inşaAllah bi hafta daha bekler oğlum 🤭🤭🤭Sizde hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşaAllah ❤️🌸
Esra_Omer_21 Camurcu Bol bol hurma tüketin Rahmin açılmasına yardımcı oluyomus ben normalde günde bir tane yiyiyodum bugunden sonra 3,5 çıkarıcam inşaAllah çok bekletmeden 38 de gelir☺️Sizinkide sizi bekletmez inşaAllah sağlıkla vaktinde gelsin❤️😍
Esra_Omer_21 Esssgi Bebeğin donmesi için secdeye yatıp inşikak suresini okuyun hemen dogum pozisyonuna geçiyormuş sizde deneyin isterseniz.İnşaAllah dönüş yaparda normal dogum nasip olur☺️🌸
Camurcu Esra_Omer_21 inşallah canım ben de günde bi kaç tane yiyorum bi haftadır filan inşallah gelirler 😊
BAS123 37 haftalık anneler biz 36. Haftadayız bu haftada bebeğiniz kaç kiloydu biz geçen kontrolümüzden bu yana pek kilo alamamışız bu durum biraz endişelendirdi beni😞
tugce_25 BAS123 ben 36+1 deyken gittim yani dün 2 kilo 700 gram dedi yani diğer annelere nazaran bnimkide az olsun sağlıklı olsunlar kilo alırlar🤗
Esra_Omer_21 BAS123 En son cuma günü gittim yani 36+2 iken bebegimin kilosu 2750 gr dı bana çok az geldi ama doktor normal dedi sizinki kaç kilo