Sedanur23 glsm-tzcn ara ara ağılarım oluyor canım iki gündür kendimi baya halsiz ve yorgun hissediyorum uyuyamıyorum bakalım rabbim hayra çıkarsın 🤷🏻♀️🤲❣️
glsm-tzcn symslmz 13 olmuştu ara ara çıkıyo benimki sonra limonlu su içtim bi uzandım yarım saat sonra bi baktım 15 buçuk olmuş hemen acile gittim. Benim gebelik başından beri vardı o yüzden takipteydim
glsm-tzcn YgmrYlmz bence aşırı sıcak basması gece terleme oluyo su gibi kalkıyorum ya sancılarım başladı ondan olabilir mi acaba yarın bi muayene ye gidicem doğum öncesi son kontrol
Ayseninannesi aysalt bizimki tam 37 de 3500 idi sizin durum bizden iyi hala normal dogurma ümidim var sezeryandan çok korkuyorum 😏
glsm-tzcn Ayseninannesi bende Normalden çok korkuyorum 🤦♀️ kilosu maşallah var baya erken gelmezse belki doktor sezeryan yapar canım
bbegim Ayseninannesi ultrason cihazları bazen yanılabiliyor bir arkadaşıma 3200 doğacak dedikleri bebek 3900 doğduğundan beri şüpheliyim😒banada haftandan önde gidiyor bebek normal olmayabilir falan dedi doktorum ama son ana kadar nolcağı belli olmaz hayırlısı 🤲🏻
Emineesen glsm-tzcn 37 +3 cnm bugun doktora gittim 3400gram dedi hersyi iyi dedi 8 ocakta bidaha gitcem 15inde dogum var
symslmz glsm-tzcn benim de son bir aydır falan var idrarda protein vs cıkmadı 🤷🏻♀️ 13/8 13/9 bazen 14/9 gördğüm oluyor gün içinde ama sağlık ocagında manuel cihazda 11/7 10/6 falan çıkıyor. Tuzlu da yemiyorum neden böyle bilmiyorum 😢
Nazliakm glsm-tzcn ben de kabızdım kefir içtim 2-3 gün geçirdi hemen :) 7 Ocak planlı sezaryen olcam bende hayırlısı şu aralar en büyük sıkıntım mide yanması ekşimesi 😩
glsm-tzcn Nazliakm ay bende yapıyorum ama rahatlatmıyo pekte ama devam ediyorum kordondan dolayı planlı sezeryan bizim de .
Leylayunus glsm-tzcn bende aynı 37+5 ara ara sancı vurup geçiyo sürekli tuvalete çıkma isteği umarım ocaktan önce gelmez
glsm-tzcn symslmz tuzla pek alakası olmuyo ben zeytin yemeyi bile bıraktım tuz oranından dolayı mesela ama psikolojik bile olabilir deri doktorum düzenli bakmak lazım bide son zmanlar
Nazliakm Leylayunus bizimki ters olduğu için yukarı doğru ittiriyor o acı su ağzıma kadar geliyor hatta dün gece kustum bu yüzden 😩
Ayseninannesi bbegim bende az olması umudu ile beklemeye devam ediyorum sezeryan günu almadık direniyorum Allah hepimize istediği gibi doğum nasip etsin.
symslmz glsm-tzcn günde iki üç kez ölçüyorum koldan kola bile fark ediyor cihaz omron bi de 🤦🏻 Size sezaryen mi dedi doktorunuz