glsm-tzcn Biz 37+5 iz ve bel ağrısı arada kaşık ağrısı ve sanki çok aşağı inmiş gibi hareketlenme hissediyorum ve en kötüsü kabızlıktan müzdaribim 🤦♀️ 7 ocak Doğum tarihimizde
Miragee glsm-tzcn 6 ocak benimde canım rabbim naisp ederse fakat ayagım kıırk nasıl olacak bende bilmiyorum
YgmrYlmz glsm-tzcn bizde 37 glsm-tzcn bende 37+5 ve bizimde doğum tarihimiz 7 ocak 😊ama bu sabah şiddetli midemde krampla uyandım nefesimi kesiyordu biraz daha devam etseydi hastaneye atacaktım kendimi artık dayanamıyorum sırt ağrısı bel ağrısı ve arada sancılar çok zorlanıyorum
Drya-ergu12 10 Ocak benim de beklemedeyiz 🤣 ufak sancılar ve kasık ağrıları var 😩 gelsin artık bu minik insanlaaar 😅
glsm-tzcn Drya-ergu12 hem fikirim bana kalsa bugün bile doğurabilirim keşke gelse 😇 hayırlısyla alalım inşallah minnakları
Azizesoran Drya-ergu12 Benim de 10 ocak ama pek gelmeye niyeti yok. Tüm ağrılara sancılara katlanmak midemden ağzıma gelen asitin verdiği rahatsızlıktan daha kolay.
Astadavistabeybi glsm-tzcn 60-70 lere çıktı bir ara ama benim bebeğin hareketleri azaldı günaşırı nst ye gidiyorum doktorum takip etmemiz gerekiyor dedi
aysalt Bende 37+3 üm bugün muayene vardı.kilo 3200 🤦🏻♀️ Biraz fazla mı ne? Normal doğum istiyorum aslında ama böyle giderse zor sanki 😂
glsm-tzcn aysalt bana da öyle dedi doktorum biraz iri gibi diye ama iyi bence . Squata falan başladın mı normal doğum için. Ben yapıyodum sancılarım için etkili olduğunu düşünüyorum ama sezeryana döndü benim malesef
Ayseninannesi aysalt bizimki tam 37 de 3500 idi sizin durum bizden iyi hala normal dogurma ümidim var sezeryandan çok korkuyorum 😏
mucizemucize17 aysalt benmkide 36 da 3 kg 75 gr dı doktor ddi böyle giderse normal doğum.zor ddi bakalım.nasil olucakkk şuan 37 oldumm
glsm-tzcn Miragee hayırlısıyla gelsin inşallah benimde kordondan dolayı sezeryan olucak ama 2 gün önce sancılarım çok olunca acile gittim çatı muayenesi yaptı 1 2 cm olsa doğuma alacaktı. Tansiyon da yüksek çıkınca doğum dedi ama açılma yoktu
ipekipek Yarın tam 38 oluyorum çatı muayenem var bende heyecanlıyım. Sezeryan için gün mü alacağım yoksa normal doğumu beklemeye devam mi bilmiyorum. Bel ağrım ve kabizligim çok benimde :(
Hanifeomer ipekipek bende yarın 38 oluyorum yarın çatı muayenem var hadi hayırlısı olsun inşallah benmde arada kasıklarına kramp girip çıkıyor kasık ağrım oluyor
glsm-tzcn ipekipek benim normal de de kabızlık durumum vardı ama gebelik sürecinde özellikle 35.haftadan sonra daha kötü olmaya başladım🤦♀️ çatı muayenesinde hiç tedirgin olacak bişry değilmiş bende hem utanıyodum hem korkuyodm
Nur1903 Azizesoran bende aynı durumdayım günüm 10 Ocak’ta doluyor özellikle gece başımı yastığa koyunca midemde ki asit boğazımı sanki ateş gibi yakıyor her an gelse keşke sağlıkla
glsm-tzcn YgmrYlmz bence aşırı sıcak basması gece terleme oluyo su gibi kalkıyorum ya sancılarım başladı ondan olabilir mi acaba yarın bi muayene ye gidicem doğum öncesi son kontrol
ipekipek glsm-tzcn hemoroid başladı bende 30. Haftada o yüzden de kabızlık sıkıntı yapıyor biraz. Gerçekten mi bende korkuyorum yarın için çatı muayenesinden :)
Egoistpati symslmz merhaba benimle aynısın sizde durumlar nedir belirti var mı :) bebek kilosu nedir çok merak ediyorum