symslmz glsm-tzcn günde iki üç kez ölçüyorum koldan kola bile fark ediyor cihaz omron bi de 🤦🏻 Size sezaryen mi dedi doktorunuz
glsm-tzcn symslmz aynen canım riskli çünkü bide bebeğimde kordon dolanması var o yüzden sezeryan olucak. Heyecandan dolayı da bende tansiyon çıkıyo o yüzden normal doğumu hiç göze alamıyorum doktorumda hem fikirde
Nazliakm Leylayunus bizimki ters olduğu için yukarı doğru ittiriyor o acı su ağzıma kadar geliyor hatta dün gece kustum bu yüzden 😩
mucizemucize17 aysalt benmkide 36 da 3 kg 75 gr dı doktor ddi böyle giderse normal doğum.zor ddi bakalım.nasil olucakkk şuan 37 oldumm
S-U 37+2 yım şuan , ara ara ağrılarım oluyor , kasilmam çok fazla var , son iki saattir de vajinamdan giren bir sızlama var onu çözemedim 👶🏻 Perşembe kontrolüm var , 7 Ocak planlı sezeryanim , şuan kaç kilo bilmiyorum Perşembe ogrenicem👶🏻😌
mucizemucize17 S-U benm doktorum valla bebek kilosu ilerde olmasına rağmen 38 e hiç gün vericek gibi değil adam 40 a kadar bekleticek heralde beni
ipekipek glsm-tzcn ya onu bende doktoruma sordum kordon var mi boynunda diye ama boynunda kordonda olsa normal doğum yapabilirsin bunu sorun yapma dedi anlayamadm tehlikeli diye biliyorum normalde bende
elfcmc glsm-tzcn Bende 37+5 im bende de sırt ağrisı bazen kasilmalar kasık ağrilari ve bugunde nefes darligı başladı artik doğsun istiyorum sağlıkla 🤲🤰🏻
Esra_Omer_21 glsm-tzcn Bende bi kaç saat sonra 37+0 olucam vajinaya dogru baskı hissediyorum yalanci sancı ve kasılmalarla baş etmeye çalışıyorum ☺️
elfcmc Günlerimiz haftalarimiz falan aynı hepimizin ya nefes darlığî yaşayan oldumu şuan zor nefes aliyorum 🤦🏻♀️
Nur1903 Azizesoran bende aynı durumdayım günüm 10 Ocak’ta doluyor özellikle gece başımı yastığa koyunca midemde ki asit boğazımı sanki ateş gibi yakıyor her an gelse keşke sağlıkla
elfcmc glsm-tzcn Bende de bugün başladı ya esnemekten agzım yırtılcak… bu arada 5 ocak ta sezeryanla kavusacam kızima insAllah 😍
zeyno_gr glsm-tzcn Ben 36+3 sizin haftadan sayılıyomuyum😂😂 durum bildiriliyor : Karnım aşırı aşşaya düştü normal dogum pozisyonunda zaten ama geçen hafta çatı muaynesi olduguumda açıklıgım yokmuş diğer oğlumda 2 cm açıklıkla 40 ı doldurmuştum😂 umarım bundada beklemem kendisi hemencik gelirr 🤗 kabızlık değilde ishallik var bendede 😟 hafif bel ağrısı bazen 5 saniyelik kasık ağrılarım o kadar 🙏
glsm-tzcn zeyno_gr gelen herkese kapımız açık 😁 bende de şancı çok açılma yok bel ağrılarım fazla ya gece özellikle bu gece 1 saat uyuyamadım
Astadavistabeybi glsm-tzcn 60-70 lere çıktı bir ara ama benim bebeğin hareketleri azaldı günaşırı nst ye gidiyorum doktorum takip etmemiz gerekiyor dedi
glsm-tzcn Astadavistabeybi benimde öncekine göre az ama yeri daraldığı içindir diye düşünüyorum yine saatte 2 3 hareket takip ediyorum ama bide kordon dolayı daha dikkat etmeye çalışıyorum
2prens-annesi Kızlar 38 haftalık hamileyim biraz önce prizdeki gece lambas kırıldı içindeki kabloya değdi elim iki üç saniye elektrik çarptı bebeğime bi zarari olur mu