Kbra38 Senmom gözünüzaydın sağlıkla büyüsün inşallah nst de sancılarınız kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz
F-Gemi Senmom maşallahh 🥰 bende hep onu düşünüyorum eskisi gibi olurmuyum yoksa hep kendini belli edermi orda dikiş olduğunu anlarmıyım diye 😣
AliNailinannesi Bebislerimiz bnmde iki doğumumda da eşim şehşr dışında çalıştıgından yoktu ilişkide olamadı öyle olunca. Normal oldu ikisi de. Bebeğin normal yolla geleceği varsa her türlü gelir 🙂
Betl4201 Senmom bende şuanda 35+4 oldum. Normal olmasını çok istiyorum fakat korkularda var ister istemez ilk çocuk. Her gece rüyamda Doğum yapıyorum😅 Nasıl geçecek bu süreç bilemiyorm beynimden çıkmıyor Doğum anı resmen🙈
Snzen Senmom oyy maşallah nasıl güzel kolay bir doğum olmuş Allah esirgesin sağlıkla büyütün bebeğinizi 🙏🏻😇
Senmom Sebiha35 ara ara adet sancım gibi olmuştu ama ihtimal vermemiştim meğerse doğum başlangıcıymış ☺️
MryMry Bebislerimiz İlişki normal doğum için çok mu önemli ? Ben kendim istemiyorum çok zorlanıyorum çünkü bu halde .
yagmurakcali Bebislerimiz ilk doğumumda enfeksiyondan kaynaklı bizde de yasaktı ilişki ama normal doğum yaptım bol yürüyüş merdiven in çık squat bunların faydasını gördüm sizde deneyebilirsiniz inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza şimdi 2. Yi bekliyoruz inşallah sağlıkla 😊
Bebislerimiz yagmurakcali ya teşekkür ederim bilgi icin valla rahatladim bilen arkadaslarim yapamazsin falan diyince moralim bozuldu
Sebiha35 Senmom ben 37 haftalık olmak üzereyim 6 ocakta daha randevum ara ara benimde kasıklarım ağrıyor adet sancısı gibi özel bölgeme doğru sızlıyor olabilirmi ki