Nehirb essrr yanlış okumuşsun kuzucum. Nişan dedikleri buysa sadece kanama gördüm ben birkaç damla o kadar
ilkim_55 Benim dün nişanım geldi ama bugün gittim açılma yok yumuşama var sadece. Bebeğimde kanala inmemiş henüz. Kilosu 2 hafta önden gidiyor eğer böyle devam eder gelmezse sezeryan dedi 🙇🏽♀️
essrr Nehirb ben de bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla sümüksü hafif kanlı ve tek seferde gelen bir şey olarak anlamıştım. 2 gündür geliyor yazınca bi şaşırdım😃 ben de korkuyorum erken doğumdan bugün akıntım değişince acaba nişan mı geliyor diye korktum🤷🏼♀️
Nehirb essrr sadece regl ilk dakikaları gibi peçetede 1 2 damla kan gördüm çok da incelemedim kırmızı renk bildiğimiz standart kan işde😁 🙈😅
Zeynep_cekim essrr benim kızım da bir kere geldi , bu ikinci gebeliğim parça parça kahverengi akıntı şeklinde geldi sancım bazen geliyo bazen gidiyo bende anlamadım Perşembe günü kontrolüm var 39 haftalık oldum
Mengihilal Nehirb sancılarınızı bekleyin tabi bu arada hiç sancı olmadığı halde suyunuz gelirse acile gidin. Ama ilk doğumumda nişanı sabah görüp akşama doğurdum ikincisinde ise nişandan 2 gün sonra doğum yaptım. Yani süreç başlamış hadi hayırlısı
Nehirb sagsbry daha bugün korku yok diye yazmıştım hala ağrım var ama korkum yok anormal bi durum gibi ama memnunum ben telaşlanırsam etrafımdaki herkes panik zaten beni kim sakinleştircek😅 amaaan en fazla evde doğuverir plesanta düşene kadar da ambulans gelir zaten 🤪 kasmamalıyım🙈
sagsbry Nehirb hahaha şu sakinlikten istşyprum tam olarak 😅 hayırlı sağlıklı bir doğumun olur inşallah 🤲🏻❤️
TrkcOgrtmnanne Nehirb düşüncene bayıldım😂 ben de tam olarak böyle düşünüyorum. Bir avazda doğurursun inşallah
Serrax Nehirb oyy ben de akşam 9 buçukta güzelce yemeğimi yedikten sonra nişanımla beraber suyum gelmişti,o günlere döndüm birden😊 sağlıklı doğumlar dilerm
Nehirb sagsbry bende herkese tavsiye ediyorum kızlar çok canım yanacak gibi ama en azından hafif sancılarla şuan çok eğleniyorum nedendir bilmem🤣🤣🤣 tövbe yarabbim beni de endişelendiriyonuz 🤭😅😆