Nehirb sagsbry bende herkese tavsiye ediyorum kızlar çok canım yanacak gibi ama en azından hafif sancılarla şuan çok eğleniyorum nedendir bilmem🤣🤣🤣 tövbe yarabbim beni de endişelendiriyonuz 🤭😅😆
sagsbry Nehirb 😅😅 yok yok sen bu enerjiyle devam et kimseyi dinleme 💛 gerçekten hayran kaldım ama inşallah bende senin gibi sakin olurum 🙏🏻
Nehirb Egeeren var doğru düzgün geçmiyor ki dakika da tutamıyorum bi 3 dk bi 5 dk çok da hafif olup geçince endişelenmedim. Annemi aradım şiddetlencek demi ben hiç böyle hayal etmedim çok kolay oluyo dedim daha anca başlar dedi😅
Esra_Omer_21 Nehirb Ay ne güzel bende her lavaboya gittigimde inşaAllah gelmiştir umudu ile giriyorum 🥰
Nehirb Esra_Omer_21 iki gün regl sancısı çekince sabah demiştim şu ağrıyı bile özlemişim diye sabahtan beri aynı şiddette geçmeyen ağrımı bile hala güle oynaya karşılıyorum siz düşünün🤭😅
Esra_Omer_21 Nehirb Çok güzel inşaAllah bizde öyle oluruz Rabbim bir nefeste kucağınıza almayı nasip etsin 🥰
TrkcOgrtmnanne Nehirb düşüncene bayıldım😂 ben de tam olarak böyle düşünüyorum. Bir avazda doğurursun inşallah