KbrNr26 malatya4444 Allah yardımcın olsun inşaAllah sağlıkla kucağına alırsın evladını canım benim 🙏☺️
KbrNr26 queens sağlıkla, hayırlısıyla gelsin inşaAllah canım benim o ne zaman geleceğini bilir, acele etme ☺️😊
Hazal_hazar asenatrk dr ilk adet tarihinin baslangic gunu alarak hesaplarlar 1hafta onden 27 haftaliksa 28 diye esas 27haftaliksindir dr oyle hesaplamak zorundalar ultrason kagidinda da gercek haftan yazar
Camurcu MihricanA benim sıpa da ilerde gidiyor inşallah biran evvel sancim gelirde doğururum normal bekliyorsan inşallah sende biran önce kucağına alırsın 😊 37+2 deyim ama zaman sanki çakıldı yerine hiç geçmiyor
KbrNr26 Zahire38 çok sevindim canım benim Rabbim sağlıkla, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah 🙏😘
Bircanderin Mirasu1 gecen hafta kontrolum vardi 2.528 gr di kilosu sizin kac kilo ?? Erkek bu arada bebeğim
KbrNr26 Rotinda17 heyecanını hiç kaybetmezsin inşaAllah canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah 🙏🥰
Sevgi1907 KbrNr26 amin canim amin hepimiz saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah darisida isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu 🤲 🤲 🙏🙏